i7 8700K ve GTX 1080 Ti sistem toplama

Creasy

Hectopat
Önümüzdeki 4-5 yıl yüksek 4K performansı almak istediğim 10 bin civarında, biraz üstüne de çıkabilirim, monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Her türlü tavsiyeye açığım, önemli olan parçaların satıldığı yerlerin piyasada %100 güvenilir kabul edilen herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak bir firma olması ya da sizin daha önce kullandığınız bir firma olması.
Listem her gün değişse de şu anda aklımda olan sistem yaklaşık olarak şu;

Sistemin taksitli İnventus fiyatı 14K, bütçemi biraz aştığından dolayı, alternatifler için sizin de fikrinizi almak istedim.

3600 MHz belleğe gerek yok. 3000 MHz 1000 lira düzeyinde olan modellerden tercih edebilirsiniz.
Soğutucu olarak da;
Araştırılırsa daha uygun fiyatlar çıkacaktır.

Şöyle 13.400₺ falan yaptı. Daha iyi oldu gibi.

Edit : Monitörü unuttum. Birazdan farklı bir sistem daha ekleyeceğim. Bu arada sadece 4K mı oynanacak? O zaman Ryzen daha mantıklı olur.

Render alınmayacaksa M.2 SSD'ye gerek yok. Aynı şeyi ilk sistemde de uygulayabilirsiniz. Monitörü siz seçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
250GB 960 evo kalmamış oda 600tl desen 13.700 e geliyor.Mönitörü 144hz yapmanı tercih ederim ben bulamadım seninkini ekledim

Soğutucu hariç güzel sistem olmuş @Baturs. NZXT X62 öneririm. 14.000₺ ile güzel sistem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…