i7 8700K ve GTX 1080 Ti Sistem Toplama

OpalSnow

Hectopat
Arkadaşlar bu parçalarla PC toplamak istiyorum. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.
Sistem:
  • KASA : COOLER MASTER Cosmos C700P Full Tower
  • ANAKART : MSI Z370 GODLIKE GAMING 4133 MHz (OC) DDR4 1151P v2
  • İŞLEMCİ : Intel Core i7 8700K Soket 1151 3.7GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 14nm
  • HDD : Seagate Skyhawk 3.5" 8TB Sata 3.0 256MB 210Mb/s RV Sensör 7200Rpm 64HD Kamera 180TB/Yil Isyükü 7/24 Güvenlik Disk ST8000VX0022
  • SSD : Samsung 960 PRO NVMe 1TB 3200MB-2100MB/s
  • RAM : Corsair Vengeance RGB 32GB 2x16GB DDR4 3200MHz
  • PSU : Corsair HX850i 850W 80 Plus Platinium Full Modüler
  • EKRAN KARTI : MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti GAMING X 11G 11GB 352 bit GDDR5X DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı
  • SIVI SOĞUTMA : CORSAIR HYDRO SERİSİ H115i PRO RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi ürünleri almanı önermiyorum.
Ben güvendim ekran kartı aldım. Şuan uğraşıyorum. Servispoint servis desteği çok zayıf ve sorumsuzlar. Servispoint servisi çalışanları arasında sadece bir kişi ile olumlu iletişim kurabildim.

Her şey iyi gibide 8 tb hdd almanın sebebi ne nede olsa fazla bir depolama alanı merak ettim.

Her şey iyi gibide 8 tb hdd almanın sebebi ne nede olsa fazla bir depolama alanı merak ettim.
Fiyatı uyguna buldum o yüzden
İş istasyonu gibi sistem. Bence fazlalıklar var.
Mesala neler fazla fikrini alabilirmiyim ?
Mevlüt kardeşim bunuda ilk defa senden duydum diyebilirim kime sorsam gayet memnun olduklarını söylüyorlar
Bence coğu parça israf niteliğinde pahalı. Bütçe sıkıntınız yoksa i9 sistem toplanır.
Bütçe 20 bin lira ancak monitor , kulaklık , mause , klavye gibi ekipmanlarda bu bütçeye dahil
Bütçeniz nedir ?
20 bin lira bütçem var daha fazlada harcama yapamıyorum şuanda
2K veya 4K monitör lazım bi de yoksa darboğazın kralı olur çözünürlük yüzünden.
Oğuz kardeşim bu monitörü düşünüyorum
asus pg278Qr 27" 1ms, 165hz dp, hdmı 2k,led,g-sync hoparlör 2560x1440 gaming monitör

Son düzenleme:
OpalShow;
İnternet üzerinde arama yap şikayetleri oku ve değerlendir. Ben ekran kartımı alırken yazılan şikayetlere rağmen msi markasına güvenerek aldım. Ancak sonuç hüsran ile bitiyor. Msi ve servisi destek konusunda ürünlerin arkasında durmuyor ve sözde verilen destek çok zayıf.
Benden daha tavsiye uzak dur pişman olursun servislik durum çıkarsa karşına. Ben yapılan şikayetlere ve yazılan onca şikayetlere inanmayıp veya aldırmayıp almak istersen sen bilirsin. Parayı harcayacak olan sensin.

Asus pg278qr çok iyi bir monitör. Hepsiburada.com üzerinde 3200tl olmuştu ve indirimi bitti.

Anakartı bu kadar pahalı almana gerek yok bana sorarsan. Godlike gaming yerine asus Maximus x hero daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…