i7 8700k ve GTX 1080 Ti sistem

Normal mod da kullandığım sürece benim için sorun olmayacaktır. Henüz oyunlarda Bi sorun göremedim ama ileride artış olursa iade edemeyeceğim için kötü olur. En fazla değişim yaparım herhalde . Bu ghosting sorunu galiba çok yaygın , forumda heryerden var ama çözümü bulanında göremedim.
Hem Ghosting hem de Color banding var. Evet, Fast moda almazsanız gerçek 1 ms tepki süresinde kullanmamış olursunuz. Size kalmış tabii.

sistemi itopyadan topladım siparişi verdim sanırım hata yaptım telefonla ulaşılmıyor şikayetvar da hiç iç açıcı değil hep sipariş verdikten sonra aklımıza geliyor bunlar.

Arada kalma: Dell 27" S2716DG 144HZ 1ms G-Sync 2K HDMI DP Led Gaming Monitör | ITOPYA

500GB M.2 SSD çok değil mi? Oyun arşivini SSD'da mi depolayacaksın, 250GB 960 Evo neyine yetmiyor? Çok pahalı da ondan soruyorum.

3200MHz belleğe neden ihtiyaç duydun? Oyun için külliyen zarar, bellek frekansı Ryzen sistemde önemli. Intel'de bellek frekansı pek yerde pek az fayda sağlıyor. İşlemciden render alacaksan faydası olur.

İşlemci soğutucusu çok abartı olmamış mı? Ne sandın, o soğutucu ile O.C yaparak performansı iki katına falan çıkaracağını mı?

İşlemci soğutucusu yuvarlama 800 lira, işlemci 1750 lira, etti sana 2550 lira! Ryzen 7 2700X, i7 8700K'dan %20 daha hızlı ve kutusundan bedava süper soğutucu çıkıyor, aradaki fiyat farkına bakar mısın: 2550 - 1700 = 850 TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Assassin's Creed Origins - 1440p - GTX 1080 Ti

Core i7 8700K
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ryzen 7 2700X

@BERWAR Kanser olacağım! :D
Bir şey sorabilir miyim? Bende bu sisteme yakın bir şey toplamayı düşünüyordum da neden intele 3200 MHz belleğe ihtiyaç yok açıklarsan sevinirim.

Arada kalma: Dell 27" S2716DG 144HZ 1ms G-Sync 2K HDMI DP Led Gaming Monitör | ITOPYA

500GB M.2 SSD çok değil mi? Oyun arşivini SSD'da mi depolayacaksın, 250GB 960 Evo neyine yetmiyor? Çok pahalı da ondan soruyorum.

3200MHz belleğe neden ihtiyaç duydun? Oyun için külliyen zarar, bellek frekansı Ryzen sistemde önemli. Intel'de bellek frekansı pek yerde pek az fayda sağlıyor. İşlemciden render alacaksan faydası olur.

İşlemci soğutucusu çok abartı olmamış mı? Ne sandın, o soğutucu ile O.C yaparak performansı iki katına falan çıkaracağını mı?

İşlemci soğutucusu yuvarlama 800 lira, işlemci 1750 lira, etti sana 2550 lira! Ryzen 7 2700X, i7 8700K'dan %20 daha hızlı ve kutusundan bedava süper soğutucu çıkıyor, aradaki fiyat farkına bakar mısın: 2550 - 1700 = 850 TL

Assassin's Creed Origins - 1440p - GTX 1080 Ti

Core i7 8700K

Ryzen 7 2700X

@BERWAR Kanser olacağım! :D

Attığın videolarda i7 8700K testi Very High ayarlarda yapılırken 2700X High ayarlarda test ediliyor. Her konuda neden AMD fanboyluğu yapıyorsun anlamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı