i7 8700k ve GTX 1080 Ti sistem

Hem Ghosting hem de Color banding var. Evet, Fast moda almazsanız gerçek 1 ms tepki süresinde kullanmamış olursunuz. Size kalmış tabii.

sistemi itopyadan topladım siparişi verdim sanırım hata yaptım telefonla ulaşılmıyor şikayetvar da hiç iç açıcı değil hep sipariş verdikten sonra aklımıza geliyor bunlar.

Bir şey sorabilir miyim? Bende bu sisteme yakın bir şey toplamayı düşünüyordum da neden intele 3200 MHz belleğe ihtiyaç yok açıklarsan sevinirim.

Attığın videolarda i7 8700K testi Very High ayarlarda yapılırken 2700X High ayarlarda test ediliyor. Her konuda neden AMD fanboyluğu yapıyorsun anlamadım.

Attığın videolarda i7 8700K testi Very High ayarlarda yapılırken 2700X High ayarlarda test ediliyor. Her konuda neden AMD fanboyluğu yapıyorsun anlamadım.
AMD fanboyluğu yapmıyor. AMD'nin F/P bakımından daha iyi olduğu ve performansı da 8700K ile benzer olduğundan 2700X öneriyor.

AMD fanboyluğu yapmıyor. AMD'nin F/P bakımından daha iyi olduğu ve performansı da 8700K ile benzer olduğundan 2700X öneriyor.
Bu mesajlarını pek çok konuda da gördüm o yüzden öyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…