Tabi bir de öylesi var. Nasıl bir ekran kartı gelecek bilemeyiz. 2080 serisi de çıkabilir direkt. Bu 1080 70 60 serileri sanki öylesine çıkarmışlar gibi alt yapıyı oluşturmuşlar gibi.. Ben en basitinden yeni çıkacak GTX --80 modelinde 512 BIT olarak bekliyorum. Kapasitesi 8 GB olabilir 12 GB olabilir. TI modeli ise 768 BIT gelirse işte o zaman Nvidia almayan kalmaz.
Hocam 2000 TL'ye kasa almanızı asla tavsiye etmiyorum, para havadan gelmiyor ne de olsa. Varsa SSD'ye, varsa RAM'e yatırım yapılmalı ama kasanın faydası neredeyse yok.
Hocam 2000 TL'ye kasa almanızı asla tavsiye etmiyorum, para havadan gelmiyor ne de olsa. Varsa SSD'ye, varsa RAM'e yatırım yapılmalı ama kasanın faydası neredeyse yok.
Kasaya 2000 değil 1000 TL veriyorum, RAM zaten 32 GB fazlasına ihtiyacım yok, SSD 1 TB zaten Harddiskimde 6 TB fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum.
Kasaya 2000 değil 1000 TL veriyorum, RAM zaten 32 GB fazlasına ihtiyacım yok, SSD 1 TB zaten Harddiskimde 6 TB fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum.
Kasa olarak bana hiç fiyat farkını yaşatan ürünler denk gelmedi. Eskisi gibi değil artık. Çinli firmalar bile kablo düzenini fan yuvalarını vs. artık standart haline getirmeye başladı. Haricinde boş kasanın performansa yada verimliliğe ne gibi etkisi yada götürüsü olabilir. Tamamen aktif bir soğutma ve güzel bir görüntü dışında binlerce tl vermek şahsım adına gereksiz. Bir kasayı çok beğenirsin gider bin lira verir alırsın orası ayrı mesele. Ama günümüzdeki tüm kasalar (gaming modeller) işlevsellik açısından hemen hemen aynı durumdalar.