Ekranlar PSU ile beslenmiyor, harici adaptörleri var.PSU calculator ile 2. ekran ve LED vs. ekleyerek çıkacak max değere göre 690 watt üstü bir PSU önerdi.
1080P' de maalesef ekran kartı güçsüz kalır gene de kullanırım diyorsanız benim tavsiyem MSİ G24C olurdu Va bir panele sahip renk kalitesi gayet iyi 8 bit' lik renk kalitesi var. Olmadı 2K 75 HZ panel seçin derim yüksek çözünürlük için. Bence indirim beklenilip alınır çünkü KDV indirimi varken tüm monitörler ucuzdu 1800 liralık monitör 1500, 2500 liralık bir monitör 2200 liraydı indirimlerde belki iyi fiyat yakalanabilir.Pardon 2. ekran yazmışım orda aslında kasa yükseltmesi yaparsam led ekran vs olursa diye düşünmüştüm hızla yazarken dalmışım. Bütçe olarak 500-600 civarı düşünüyorum PSU için.
2700X için ise malesef dönemem çünkü çoktan anakartı aldım yukarda söylediğim gibi. 2000 liralık bir anakartı da boşa çıkarmak yerine, şimdilik basit bir stok fan alıp sıvı soğutmayı daha sonra eklemeyi düşünüyorum işlemciye. 2k + 144 hz ekran almak istersem en düşük model 2500 tl. ondan sonra direk 3000'leri görüyoruz. 1400-1800 arasına 144hz + 1ms bir ekran almak gibi bir düşüncem var kredi kartının limiti yetmez malesef.
Ek olarak gidip direk elden alabileceğim direk ürünler olursa güzel olur, kargo beklemek yerine bugün gün içinde halledebilirsem güzel olur diye düşünüyorum
2 gün daha beklesem dersem benim şansıma dolar 8 olur fiyat daha da artar hocam1080P' de maalesef ekran kartı güçsüz kalır gene de kullanırım diyorsanız benim tavsiyem MSİ G24C olurdu Va bir panele sahip renk kalitesi gayet iyi 8 bit' lik renk kalitesi var. Olmadı 2K 75 HZ panel seçin derim yüksek çözünürlük için. Bence indirim beklenilip alınır çünkü KDV indirimi varken tüm monitörler ucuzdu 1800 liralık monitör 1500, 2500 liralık bir monitör 2200 liraydı indirimlerde belki iyi fiyat yakalanabilir.
Aradaki 4ms gecikme fark edilemez gerçi ama parası fark edilir2 gün daha beklesem dersem benim şansıma dolar 8 olur fiyat daha da artar hocamGönül ister ki 4k ekran alalım ama önceliğim 144hz, sonra çözünürlük. 2k + 144 hz yaparsam en az 800 lira artacak üstüne 5ms ekran olacak. 5ms rahatsız etmez ama 800 lira baya rahatsız ediyor, limitim yetmiyor malesef
Biliyorum malesef, işlemci soğutucu olarak şimdilik düşük bir fan sistemi alacağım yukarda dediğim gibi, kartı kapattığım zaman sıvı soğutucu ile yükseltme yaparım diyorum. Aynısı ekran için yapamayacağım ama fark çok fazla oluyor atılacak bir ekran olsa biraz onunla idare ederdim8700K düşünüyorsan alacakların arasına işlemci soğutucu da eklemelisin.
Aerocool KCAS 750W Gold yarı modüler PSU alabilirsin. Monitör konusunda arkadaşlar yardımcı olur.
Aynen 1-5 ms gözle fark edilecek rakamlar değil zaten, daha çok psikolojik ama yine de insanın içinde kalıyorAradaki 4ms gecikme fark edilemez gerçi ama parası fark edilir. Dediğim monitöre bakmanızı tavsiye ederim ancak biliyorsunuzdur 1080 Tİ maalesef 1080P çözünürlükte tüm gücünde çalışmıyor.
Var aslında ama bu konu altında göremedikleri için sanırım zor denk gelirBiliyorum malesef, işlemci soğutucu olarak şimdilik düşük bir fan sistemi alacağım yukarda dediğim gibi, kartı kapattığım zaman sıvı soğutucu ile yükseltme yaparım diyorum. Aynısı ekran için yapamayacağım ama fark çok fazla oluyor atılacak bir ekran olsa biraz onunla idare ederdim
Teşekkür ederim öneriniz için, kenara ayırdığım 5-6 PSU'lar arasında dediğinizi de eklemiştim.
Aynen 1-5 ms gözle fark edilecek rakamlar değil zaten, daha çok psikolojik ama yine de insanın içinde kalıyorBakalım bugün biraz dolaşacağım internet üzerinde çok baktım 2 gündür, biraz da ekranları görerek bakayım diyorum. Önerilere göre kullanan arkadaşlar vs varsa önceliği o modellere vermeyi düşünüyorum.