i7 8700k ve GTX 1080’lı Sisteme 700W Yeterli mi?

Kuty

Hectopat
Fsp Hydro 700w Aktıf Pfc 80+ Bronze Powersuply - n11.com
Bu PSU sizce nasıldır? Marka olarak evet kaliteli biliyorum ama kablo açısından vs bir eksiği var mıdır? Fiyatı fazlasıyla uygun geldi. Bir de işlemciye O.C yaparak hızını arttıracağım bu sebeple daha fazla enerji isteyebilir diye 700W baktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarı/Tam Modüler diye birkaç tabir duymuştum. Bu modelde mevcut mu, veya o olaylar nedir-ne değildir bilgi verir misiniz?

Baktığınız ürün yarı ya da tam modüler bir güç kaynağı değil. Yani üzerindeki soket yapısı ile bağlantı kablolarını tamamını çıkarıp takabildiklerimize modüler diyoruz. Sata, molex, pci-e gibi güç bağlantı kabloları takılıp çıkartılabilen modellerde yarı modüler oluyor. Yarı modüller olanlarda anakart güç bağlantılarını sağlayan kablolar güç kaynağında sabit oluyor. Modüler olmasının avantajı sisteminize bağlı olmayan gereksiz kabloları kullanmıyorsunuz daha az kablo daha ferah kasalar. Ayrıca kasa modlayanlar içinde farklı renklerde kablolar alarak güç kaynağında kullandığınızda kasa içi düzen ve görüntü, uyum da farklı oluyor.

Tam Modüler güç kaynağı

Yarı Modüler güç kaynağı

Çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…