Şimdi arkadaşlar ekran kartım GTX1060 ile çok yakın GTX1060’tan 7-8 FPS düşük alıyorum. O kadar yani pek bir fark yok. İşlemci anakart ve RAM kesinlikle alınacak onun kaçarı yok ve ileriye yönelikte bir şeyler yapmak istiyorum. Ekran kartımdan çok memnunum her oyunda çatur çutur sıkıntısız çalışıyor ama bu işlemci beni yedi bitirdi. PUBG gibi oyunlarda 110’dan 9 FPS’ye düşürüyor . Sizce 1. kombini mi yoksa 2.kombini mi yapmalıyım? Tabiiki de sizin değerli önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim, iyi Sosyal’ler <3.
GTX 970 ile idare etmeni öneririm. Senin de dediğin gibi 1060'a yakın performans veriyor. Ampere serisi çıktıktan sonra ekran kartını değiştirmen daha iyi olur. Bu arada 120MM AIO soğutmaları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kasan ne?
Öncelikle mekanik SSD olayını anlamadım. Açıklarsan sevinirim. Benim tavsiyem işlemci odaklı olacak. 8700K 6 çekirdek 12 izlek. Ekran kartın fena değil bence. Ekran kartı ilerde inşallah ucuzlar ve daha iyisini alırsın. Şu an işlemci için yatırım yap bence. Bu arada Seidon 240v daha iyi performans verir Kullandığım için öneriyorum.
Bence corsair h115i daha iyi bir performans verir ve ya kasan destekliyorsa h150i PRO alman. Hemde H150i ile overclock yapıcaksan da için rahat olur. Veya kasanı modifiye de edebilirsin.
Bence corsair h115i daha iyi bir performans verir ve ya kasan destekliyorsa h150i PRO alman. Hemde H150i ile overclock yapıcaksan da için rahat olur. Veya kasanı modifiye de edebilirsin.[/QU
Fiyatı 1000 TL olmasa bende önerirdim o soğutucuyu ancak f/p oranı göz önüne alınırsa Seidon 240V epey başarılı. Ben bu soğutucu ile Fx8300 işlemciyi 4,5 Ghz değerlere kadar sıkıntısız çıkardım.