i7 8700K ve RTX 2080 sistem toplama

Anlamıyorum nasıl masrafa girmiyeyim?
E
Evet rtx 2070 1080' den 1 tık daha iyi ve sanırsam 1080 ti ile aynı. Ama ben uzun süre kullanmak istiyorum bu sistemi 1080 alasım var. Şu an kafamdaki monitör samsung 144Hz curved 1 ms 2k yada acer predator 2k 165Hz curved değil. Ikisinden birini alıcağım.

Son düzenleme:
Uzun süre dediğin 2 nesil götürür seni bu kart rahat. 2070 ne demek aklında hala canlandıramadın sanırım.
İlla 165 hz değeri almana gerek yok. 5 sene sonra 130 120 hz alırsın veya oyunları ultradan high yara çekersin. RTX 2080 alıp 1080p'de kullanmak akıl karı değil. Uzun süre kullanacağınızı söylediniz.
Masrafa girmeyin derken K ibareli işlrmci almamanız konusunda söyledim. K ibareli işlemciler lüksr kaçıyor. Soğurucu masrafı + z serisi anakart zorunlu eğer oc yapacaksanız. İ7 8700 alın diyorum. B serisi anakart alınca artan para ile monitöre para arttırabilirsiniz

@ForAnAngeL 'in önerdiği MasterWatt 750 modelini ben de öneririm. Aynı modelin 650W yarı modüler versiyonunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Fan sesini hiç duymadım

Yani oc yapmayı düşünüyorum ve alıcağım monitör 2k rtx2080 le 2k olmazmı?
Dediğiniz doğru evet ben bir düşüneyim.
@ForAnAngeL 'in önerdiği MasterWatt 750 modelini ben de öneririm. Aynı modelin 650W yarı modüler versiyonunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Fan sesini hiç duymadım
Tamam teşekürler
O zaman amd almak daha mı mantıklı çünkü 2K da oynıyacağım?

2K'da Ryzen tercih etmek daha doğru olacaktır bana göre.

Seçtiğin monitör hakettiğinden daha fazla para istiyor.

ModArt Levon var. Bir de volkanoyunkuvvetleri kanalını seviyorum.
Tamamdır sağolun.
Alıcağım monitör 2K 144Hz Rtx teknolojisini kullanamıyacağım yani ?
@AcemiTeknocu size ulaşabiliceğim bir yer varmı ? Çünkü aklımda daha sorular var. Youtube'a baktım fakat çok sevdiğim sistem yok. Size bir yerden mesaj olarak danışabilirmiyim ? Sistem sorusudur o bu felan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…