i7-8750H 0.20 GHz'de çalışma sorunu

Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Arkadaşlar merhaba Abra A5 v13.4 cihazımın 3 gün önce Monster yetkili servisinde bakımını yaptırdım. Bugün cihazı ilk defa kullanmak istediğimde aşırı takılma ile karşılaştım. İşlemci hızı oyun modunda olmamasına rağmen 0.22 GHz'de çalışıyordu. Bilgisayarı yeniden başlattım. İlk açışta 0.19 GHz'de çalışan işlemci güç tasarruf modunu açıp kapatınca 4 GHz'e yükseldi geri. Servise yollamalı mıyım cihazı? Termal macun sürerken ürünüme zarar vermiş olmaları mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, düşük performans ya da dengelide kalmıştır bilgisayarınızın güç modu. Gerektiğinde gerektiği kadar harcar. Servise göndermenize gerek yok bence.

Hayır, düşük performans ya da dengelide kalmıştır bilgisayarınızın güç modu. Gerektiğinde gerektiği kadar harcar. Servise göndermenize gerek yok bence.
Bilgisayar oyun modunda iken asla 3.9 GHz altına düşmezdi. Ayrıca işlemcinin taban hızı 2.20 GHz. 0.20 GHz de çalışmasının güç modu ile alakası yok. Yine de teşekkürler yorum için.

Monster'ın değil, Windows 10'un güç ayarlarını teyit edin. Güç tasarrufundaysa dengeliye, işlemcinin kendini max kullanması için(ısınma yaratabilir) yüksek performansa çekmeyi deneyin. Base frequencynin bir alakası yok sorununuzla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı