Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #1 Merhaba. Gezinirken masaüstü ekranına görüntüyü harici ekran kartımın verdiğini keşfettim. Intel'in sitesinden UHD 630 Driver'ı indirdim ama bilgisayarınız bu gereksinimleri karşılamıyor dedi. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2020
Merhaba. Gezinirken masaüstü ekranına görüntüyü harici ekran kartımın verdiğini keşfettim. Intel'in sitesinden UHD 630 Driver'ı indirdim ama bilgisayarınız bu gereksinimleri karşılamıyor dedi. Yardım edebilir misiniz?
şafak bilgin Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #2 Bendede oyun oynarken işlemcinin ekran kartının kullanıldığını fark etmiştim.nvidia ayarlarından ayarlamıştım. ama sisteminiz hangi işlemi yapıyorsanız en iyi grafik işlemciyi size kullandırıyordur sanırım. yardımcı olduysam sevindim.
Bendede oyun oynarken işlemcinin ekran kartının kullanıldığını fark etmiştim.nvidia ayarlarından ayarlamıştım. ama sisteminiz hangi işlemi yapıyorsanız en iyi grafik işlemciyi size kullandırıyordur sanırım. yardımcı olduysam sevindim.
Y yarasabulent Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 27 Haziran 2020 #3 Bios dan dahili ekran karti kapatilmis olabilirmi?
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #4 yarasabulent dedi: Bios dan dahili ekran karti kapatilmis olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Bakayım ama sanmıyorum. DDU ile temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. İşe yaramadı temiz kurulum 2 defa yapmama rağmen. Son düzenleme: 27 Haziran 2020
yarasabulent dedi: Bios dan dahili ekran karti kapatilmis olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Bakayım ama sanmıyorum. DDU ile temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. İşe yaramadı temiz kurulum 2 defa yapmama rağmen.