dyolal2 Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #11 Yiğit Gençer dedi: Bizim EFI dosyamızı kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Onu denediğim zaman başka hatalar aldım.
Yiğit Gençer dedi: Bizim EFI dosyamızı kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Onu denediğim zaman başka hatalar aldım.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #12 dyolal2 dedi: Onu denediğim zaman başka hatalar aldım. Genişletmek için tıkla... Aldığın hatalar nedir? İlk olarak keşke onları belirtseydin.
dyolal2 dedi: Onu denediğim zaman başka hatalar aldım. Genişletmek için tıkla... Aldığın hatalar nedir? İlk olarak keşke onları belirtseydin.
dyolal2 Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #13 Yiğit Gençer dedi: Aldığın hatalar nedir? İlk olarak keşke onları belirtseydin. Genişletmek için tıkla... Big Sur KURULUM bu konumda belirtmiştim. Ben de kendim EFI yaptım, şimdiki hataları aldım.
Yiğit Gençer dedi: Aldığın hatalar nedir? İlk olarak keşke onları belirtseydin. Genişletmek için tıkla... Big Sur KURULUM bu konumda belirtmiştim. Ben de kendim EFI yaptım, şimdiki hataları aldım.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #14 dyolal2 dedi: Big Sur KURULUM bu konumda belirtmiştim. Bende kendim efi yaptım şimdiki hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu unutmuşum, çok özür dilerim. EFI dosyanı hangi rehbere göre kurdun? Çok fazla hatalar vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
dyolal2 dedi: Big Sur KURULUM bu konumda belirtmiştim. Bende kendim efi yaptım şimdiki hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu unutmuşum, çok özür dilerim. EFI dosyanı hangi rehbere göre kurdun? Çok fazla hatalar vardı.
dyolal2 Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #15 Yiğit Gençer dedi: Ben konuyu unutmuşum, çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Canın sağ olsun hepimizin başına gelebilir. Başka işlerin vardır diye düşündüğüm için bu şekilde bir yol izlemiştim.
Yiğit Gençer dedi: Ben konuyu unutmuşum, çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Canın sağ olsun hepimizin başına gelebilir. Başka işlerin vardır diye düşündüğüm için bu şekilde bir yol izlemiştim.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #16 Bu ay sonundan önce imajlar güncellenecek, yeni imaj ile denersin.
dyolal2 Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #17 Yiğit Gençer dedi: Bu ay sonundan önce imajlar güncellenecek, yeni imaj ile denersin. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarım FreeDOS modda kaldı. O zaman macOS hayallerine devam edip Windows kullanmaya mecburuz.
Yiğit Gençer dedi: Bu ay sonundan önce imajlar güncellenecek, yeni imaj ile denersin. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarım FreeDOS modda kaldı. O zaman macOS hayallerine devam edip Windows kullanmaya mecburuz.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #18 dyolal2 dedi: Şuan bilgisayarım freedos modda kaldı o zaman mac hayallerine devam edip windows kullanmaya mecburuz. Genişletmek için tıkla... Altı üstü 7 gün var hocam.
dyolal2 dedi: Şuan bilgisayarım freedos modda kaldı o zaman mac hayallerine devam edip windows kullanmaya mecburuz. Genişletmek için tıkla... Altı üstü 7 gün var hocam.
dyolal2 Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #19 Bir haftadır uğraşıyorum bir hafta daha bekleriz artık, ne yapalım. Yiğit Gençer dedi: Altı üstü 7 gün var hocam. Genişletmek için tıkla...
Bir haftadır uğraşıyorum bir hafta daha bekleriz artık, ne yapalım. Yiğit Gençer dedi: Altı üstü 7 gün var hocam. Genişletmek için tıkla...
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.027 Makaleler 63 Çözümler 170 23 Mart 2021 #20 GitHub'daki Monster cihazlar için olan o Tongfang zımbırtısı gerçekten çok kötü. Düzenledim, test eder misin? 8750h MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
GitHub'daki Monster cihazlar için olan o Tongfang zımbırtısı gerçekten çok kötü. Düzenledim, test eder misin? 8750h MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com