i7 8750H ve GTX 1050 Witcher 3 FPS Normal Mi?

clydea

Kilopat
Arkadaşlar henüz oyuna girebilme fırsatım oldu. Orta ayarlarla düşük ayarlarda neredeyse aynı fps değerini alıyorum. VSYNC açık. En azından 60 olmasını beklerdim bu FPS çok az değil mi? Resimde gördüğünüz değerler, ayarlar düşük iken.

Şahsen Burada Olağandışı Bir Durum Var Gibi Görünüyor. Ayarlarınızı Atabilir Misiniz ?

Minimum sistem gereksinimleri:

• Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 940
  • Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • 6GB RAM
  • 64-bit Windows 7 veya 64-bit Windows 8 (8.1)
  • DirectX 11
  • 40 GB boş sabit disk alanı
Önerilen sistem gereksinimleri:

• Intel Core i7 3770 3,4 GHz / AMD AMD FX-8350 4 GHz
  • Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
  • 8GB RAM
  • 64-bit Windows 7 veya 64-bit Windows 8 (8.1)
  • DirectX 11
  • 40 GB boş sabit disk alanı
Oyunun Sistem Gereksinimleri Bu
50 küsür FPS GTX1050 için normal. Bende GTX1050ti var yüksek ayarlarda anca 60 FPS.

Normal bende 1050 Ti 4 GB i3 4130 ve 8 RAM var hairworks kapalı ve gölgeler düşük kalitede kalan ayarlar yüksekte 40 60 FPS alıyorum. Bu arada Nvidia Hairworksu açmış olabilirsin omu kapat.

Şahsen Burada Olağandışı Bir Durum Var Gibi Görünüyor. Ayarlarınızı Atabilir Misiniz ?

Normal bende 1050 Ti 4 GB i3 4130 ve 8 RAM var hairworks kapalı ve gölgeler düşük kalitede kalan ayarlar yüksekte 40 60 FPS alıyorum. Bu arada Nvidia Hairworksu açmış olabilirsin omu kapat.

Hocam saçma olan şey ultraya alınca 20-30'a düşüyor. Fakat orta ve düşükte hemen hemen aynı değerlerde.

Kral ben GTX1650 laptop ile en düşük ayarlarda 70 FPS alıyordum. Sen bunları bir kontrol et eğer bunları uyguladıktan sonra da FPS aynı olursa normal demektir.

• Ekran kartı sürücünü güncelle.
  • Video da ki değerle kendi sistemin de ki değerlere gğz at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…