Bu 40 yorumda gördüğüm en mantıklı cevap PSU değiştirmen ama senin dediğim gibi RX 550 gücünde olan kartlara bakacağım GT1030 veya GTX 750 Ti bakmak daha mantıklı olur herhalde.
1030 TDP olarak az olduğu için bulursan güzel olur, ikinci eller sıfırla aynı fiyatlarda olduğu için bu zamanda RX 550 sıfır almak bile mantıklı gelebilir. PSU değişimi yapmazsanız benim gibi 300 TL vermeyerek 1000 TL'den olabilirsiniz.
1030 TDP olarak az olduğu için bulursan güzel olur, ikinci eller sıfırla aynı fiyatlarda olduğu için bu zamanda RX 550 sıfır almak bile mantıklı gelebilir. PSU değişimi yapmazsanız benim gibi 300 TL vermeyerek 1000 TL'den olabilirsiniz.
Bu sistemi bir ay önce aldım bu yüzden daha çok para dökmek istemiyorum PSU en fazla Watt veriyorsa ona göre kart alacağım bütçeyi ise borç alarak bir şeyler yaparım artık.
İşlemci ilk nesil olmasına rağmen hemende çöpe attınız nedense .
Sizi idare etsin diye alınmış bir bilgisayar işlemcide öyle çöp bir işlemci değil açıkçası.
Bütçenizi bilmiyorum ancak uyguna GTX 750 Ti, 660, RX 460 ve pek önermesemde 1030 gibi bir model alınabilir.
Ayrıca 0 RX550 önermem (400 500₺'ye gelmediği sürece) paranızı gidin çöpe atın en azından değer. 2. el güzel kartlar bulunabilir.
Çok fazla edebiyat yapmışsınız ve tartışma çıkmış ortaya gerek yok .
400 liraya zor ama 450 TL'ye bulunabilir. Konu sahibi biraz daha eklerim derse RX 460 alınabilir. İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olacaktır ama grafik ayarlarını yükseltince hiç olmazsa oynanılacak derecede performans alır. Güçlü bir işlemcisi yok evet ama bütçe el veriyorsa alınabilecek en iyi şeyi almak daha mantıklı burada. R7 240'dan çok daha fazla performans alır.
400 liraya zor ama 450 TL'ye bulunabilir. Konu sahibi biraz daha eklerim derse RX 460 alınabilir. İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olacaktır ama grafik ayarlarını yükseltince hiç olmazsa oynanacak derecede performans alır. Güçlü bir işlemcisi yok evet ama bütçe el veriyorsa alınabilecek en iyi şeyi almak daha mantıklı burada.
RX 460 ile darboğaz yapar diyenler bir baksın derim. i5 750 ile bile %97'nin altına doğru düzgün düşmüyor ekran kartı kullanımı. i7 880 ile sizce nasıl olur sizce?
RX 460 ile darboğaz yapar diyenler bir baksın derim. i5 750 ile bile %97'nin altına doğru düzgün düşmüyor ekran kartı kullanımı. i7 880 ile sizce nasıl olur sizce?
RX 460 OEM kullanma şansınız varken R7 240 neden önerirler anlamadım. Eğer bulabiliyorsanız kaçırmayın. Ayrıca i7 880 ile de iyi bir performans alırsınız. R7 240 rezalet bir kart. Ayrıca o işlemciye O.C yapamazsınız.