B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.702 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar i7 920 130 TDP olan bir işlemci bildiğiniz üzere. Stok fan kullanıyorum yıllardan kalan. Boşta 70 derece ile çalışıyor. CS girdiğimde rahat 90 95 derece oluyordur. Onun için soğutucu almak istiyorum yükte 70 derece falan olsun yine razıyım. Kasam galiba mid-Tower büyüklük. Bütçem en fazla 140 TL falan. Fazla para harcamaya gerek yok. Aklımda SilverStone KR-03 var. Ne tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Arkadaşlar i7 920 130 TDP olan bir işlemci bildiğiniz üzere. Stok fan kullanıyorum yıllardan kalan. Boşta 70 derece ile çalışıyor. CS girdiğimde rahat 90 95 derece oluyordur. Onun için soğutucu almak istiyorum yükte 70 derece falan olsun yine razıyım. Kasam galiba mid-Tower büyüklük. Bütçem en fazla 140 TL falan. Fazla para harcamaya gerek yok. Aklımda SilverStone KR-03 var. Ne tavsiye edersiniz?
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #2 İşlemci zaten 300 TL, onun yerine yeni bir işlemci almanı öneririm.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 O soğutucu ile soğutabileceğini düşünmüyorum. Kasanız nedir? Bir miktar bütçe aşman gerekebilir.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #4 Takabilirim diyorsan Dark Freezer X94 öneririm. Takması zahmetli ama tam bir fiyat performans ürünü kendisi.
Takabilirim diyorsan Dark Freezer X94 öneririm. Takması zahmetli ama tam bir fiyat performans ürünü kendisi.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #6 Mor Koşucu dedi: Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... CFM değeri kaç acaba hocam bunun? Hiçbir yerde göremedim.
Mor Koşucu dedi: Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... CFM değeri kaç acaba hocam bunun? Hiçbir yerde göremedim.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #7 SLR Nirvana dedi: CFM değeri kaç? Genişletmek için tıkla... 48 CFM.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #8 Mor Koşucu dedi: 48 CFM. Genişletmek için tıkla... Fena değil gibi duruyor, ben de almayı düşündüm şimdi ama montaj kısımları Dark Freezer X94 gibi aynı. Takılması zahmetli gibi duruyor.
Mor Koşucu dedi: 48 CFM. Genişletmek için tıkla... Fena değil gibi duruyor, ben de almayı düşündüm şimdi ama montaj kısımları Dark Freezer X94 gibi aynı. Takılması zahmetli gibi duruyor.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.702 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2021 #9 monthean dedi: İşlemci zaten 300 TL, onun yerine yeni bir işlemci almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hiç o açıdan düşünmemiştim açıkçası. Uğraşmak istemiyorum bir yandan. 2.El aramak zor iş. BerkayZ87 dedi: O soğutucu ile soğutabileceğini düşünmüyorum. Kasanız nedir? Bir miktar bütçe aşman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Stok fandan daha iyidir heralde hiç yoktan ? Ne kadar bir aşım olabilir ? SLR Nirvana dedi: Takabilirim diyorsan Dark Freezer X94 öneririm. Takması zahmetli ama tam bir fiyat performans ürünü kendisi. Genişletmek için tıkla... Donanım bilgim var hocam. Sadece soğutucu piyasasını fazla bilmiyorum.
monthean dedi: İşlemci zaten 300 TL, onun yerine yeni bir işlemci almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hiç o açıdan düşünmemiştim açıkçası. Uğraşmak istemiyorum bir yandan. 2.El aramak zor iş. BerkayZ87 dedi: O soğutucu ile soğutabileceğini düşünmüyorum. Kasanız nedir? Bir miktar bütçe aşman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Stok fandan daha iyidir heralde hiç yoktan ? Ne kadar bir aşım olabilir ? SLR Nirvana dedi: Takabilirim diyorsan Dark Freezer X94 öneririm. Takması zahmetli ama tam bir fiyat performans ürünü kendisi. Genişletmek için tıkla... Donanım bilgim var hocam. Sadece soğutucu piyasasını fazla bilmiyorum.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #10 B4ybars dedi: Hiç o açıdan düşünmemiştim açıkçası. Uğraşmak istemiyorum bir yandan. 2.El aramak zor iş. Stok fandan daha iyidir heralde hiç yoktan ? Ne kadar bir aşım olabilir ? Donanım bilgim var hocam. Sadece soğutucu piyasasını fazla bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O bütçelerde CFM değeri en iyi X94 diye biliyorum. Ben de kullanıyorum fakat intele takmak için montaj aparatının tırnaklarını kırdım. Montajı zor olduğu için başka bir şeyler arıyorum ben de.
B4ybars dedi: Hiç o açıdan düşünmemiştim açıkçası. Uğraşmak istemiyorum bir yandan. 2.El aramak zor iş. Stok fandan daha iyidir heralde hiç yoktan ? Ne kadar bir aşım olabilir ? Donanım bilgim var hocam. Sadece soğutucu piyasasını fazla bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O bütçelerde CFM değeri en iyi X94 diye biliyorum. Ben de kullanıyorum fakat intele takmak için montaj aparatının tırnaklarını kırdım. Montajı zor olduğu için başka bir şeyler arıyorum ben de.