C4ine Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Darboğaz yapabilir dedi bir arkadaşım alamadan sorayım dedim. Ve darboğaz tam olarak nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Çözüm 1 1 186523041 3 Haziran 2021 C4ine dedi: Ve darboğaz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Darboğaz teknik olarak güçlü kalan bir donanımın gücü kendisinden çok daha zayıf olan bir donanım yüzünden tam performans verememesidir. C4ine dedi: Darboğaz yapabilir dedi bir arkadaşım alamadan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz donanımlar birbirine darboğaz yapmaz, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
C4ine dedi: Ve darboğaz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Darboğaz teknik olarak güçlü kalan bir donanımın gücü kendisinden çok daha zayıf olan bir donanım yüzünden tam performans verememesidir. C4ine dedi: Darboğaz yapabilir dedi bir arkadaşım alamadan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz donanımlar birbirine darboğaz yapmaz, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 3 Haziran 2021 #2 C4ine dedi: Darboğaz yapabilir dedi bir arkadaşım alamadan sorayım dedim. Ve darboğaz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Sanmam yapacağını. Artı 0 Eksi
C4ine dedi: Darboğaz yapabilir dedi bir arkadaşım alamadan sorayım dedim. Ve darboğaz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Sanmam yapacağını.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Haziran 2021 #3 Darboğaz olmaz. Artı 0 Eksi
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 Yükseltme mi yapacaksınız yoksa sistem olarak mı alacaksınız? Turbox vakası olmasın diye sormak istedim. Artı 0 Eksi
Yükseltme mi yapacaksınız yoksa sistem olarak mı alacaksınız? Turbox vakası olmasın diye sormak istedim.
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 3 Haziran 2021 #5 Yapmaz. Artı 0 Eksi
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Haziran 2021 #6 Pluxy01 dedi: Yükseltme mi yapacaksınız yoksa sistem olarak mı alacaksınız? Turbox vakası olmasın diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Turbox genelde GT730 koyuyor ama yine de sormakta yarar var. Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Yükseltme mi yapacaksınız yoksa sistem olarak mı alacaksınız? Turbox vakası olmasın diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Turbox genelde GT730 koyuyor ama yine de sormakta yarar var.
1 186523041 Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 144 Çözümler 9 3 Haziran 2021 #7 C4ine dedi: Ve darboğaz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Darboğaz teknik olarak güçlü kalan bir donanımın gücü kendisinden çok daha zayıf olan bir donanım yüzünden tam performans verememesidir. C4ine dedi: Darboğaz yapabilir dedi bir arkadaşım alamadan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz donanımlar birbirine darboğaz yapmaz, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
C4ine dedi: Ve darboğaz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Darboğaz teknik olarak güçlü kalan bir donanımın gücü kendisinden çok daha zayıf olan bir donanım yüzünden tam performans verememesidir. C4ine dedi: Darboğaz yapabilir dedi bir arkadaşım alamadan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz donanımlar birbirine darboğaz yapmaz, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
KS KS C4ine Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #8 Pluxy01 dedi: Yükseltme mi yapacaksınız yoksa sistem olarak mı alacaksınız? Turbox vakası olmasın diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapacağım. 186523041 dedi: Darboğaz teknik olarak güçlü kalan bir donanımın gücü kendisinden çok daha zayıf olan bir donanım yüzünden tam performans verememesidir. Söylediğiniz donanımlar birbirine darboğaz yapmaz, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Yükseltme mi yapacaksınız yoksa sistem olarak mı alacaksınız? Turbox vakası olmasın diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapacağım. 186523041 dedi: Darboğaz teknik olarak güçlü kalan bir donanımın gücü kendisinden çok daha zayıf olan bir donanım yüzünden tam performans verememesidir. Söylediğiniz donanımlar birbirine darboğaz yapmaz, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun.