i7 920 ve RX 460 darboğaz yapar mı?

Battlefield 5 ve Rainbow Six Siege oynatırmı ? Oynatmazsa RX 570 düşünüyorum. İleriki zamanlarda da işlemciyi geliştiririm. RX 570 alırsam darboğaz oyunu oynatmayacak kadar fazlamı olur ?

Battlefield 5 ve Rainbow Six Siege oynatırmı ? Oynatmazsa RX 570 düşünüyorum. İleriki zamanlarda da işlemciyi geliştiririm. RX 570 alırsam darboğaz oyunu oynatmayacak kadar fazlamı olur ?
Eğer işlemciyi yükseltmeden ekran kartını yükseltirsen büyük ihtimalle RX 570 ile fazlasıyla darboğaz olur. Fakat bu darboğaz yeni nesil oyunlarda yaşanacaktır.

Öylede işlemciyi hemen değiştirmeye kalkarsam anakartda değişecek anakart değişirse ramde değişecek güç kaynağıda değişecek benim bütçem şimdilik bu kadar kaldırmaz. Benim merak ettiğim şuan yalnızca RX 570 alırsam Rainbow Six Siege gibi bir oyunu oynatırmı ? Oynatırsa en iyi performans için hangi ayarlarda oynamalıyım ?

Oynatacağını pek düşünmüyorum. Öncelikle işlemciyi yükseltmeden pek olacağını düşünmüyorum.
Bütçen yeterse AMD Ryzen 5 2600, herhangi bir b450 anakart ve 2 tane 4GB Ram al.
Fazlasıyla iş görecektir. Sonradan böyle yaparsan RTX 2060'da bile darboğaz olmaz.

Öylede işlemciyi hemen değiştirmeye kalkarsam anakartda değişecek anakart değişirse ramde değişecek güç kaynağıda değişecek benim bütçem şimdilik bu kadar kaldırmaz. Benim merak ettiğim şuan yalnızca RX 570 alırsam Rainbow Six Siege gibi bir oyunu oynatırmı ? Oynatırsa en iyi performans için hangi ayarlarda oynamalıyım ?
Şuan sahip olduğun parçaları ve bütçeni yaz biz yardımcı olalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı