i7 950 sistem nasıl?

Hasan Aslivar

Hectopat
Arkadaşlar, dün bir internet Cafe'ye gittim. Sistem şuydu 10 GB RAM, Intel i7 950 3.07 GHz, ekran kartı AMD HD 5800 4 GB, bu sistem LoL'de orta ayarlarda 100 FPS'in altına inmiyor. 1080P'de CS:GO'da maks ayarlarda 55 FPS'in altina inmedi, kasmadı hiç DDR 3 sistem bu sistem ne kadar eder?

Sistem aşırı eski. Öyle bir sistem almayı düşünmeyin. 11 yıllık işlemci duruyor içinde.

Hiç kasmadı derken 55 FPS'ye inmiş, CS:GO için kötü bir değer. LoL de CS:GO da düşük sistem gereksinimi isteyen oyunlar.

PC toplayacaksanız bütçe belirtin.

1000 belki biraz daha fazla ama sanmam. LoL sistem isteyen bir oyun değil zaten. Ben olsam almazdım.

Dostum LoL ve CS:GO'yu 1080P'de oynatacak sistem lazım idarelik 3 ay sonra bilgisayar alacağım 8000 TL'ye ama çok canım sıkılıyor acil lazım LoL orta ayar 1080P 100 FPS'in altına inmesin CS:GO'da en orta ayar 60 FPS altına inmesin yeter boyle bir sistemi en az ne kadar tutar.

8000 TL'ye toplarsan CS:GO orta ayarlarda 150FPS altına inmezsin diye düşünüyorum

8000 TL'ye toplarsan CS:GO orta ayarlarda 150FPS altına inmezsin diye düşünüyorum
Dostum o sistemi şimdi değil ben başlıkta belirttiğim sistemi diyorum
700 800'e veriyorsa al, o kadar kötü değil sistem.

Abi neden başka bir yerinizden anlıyorsunuz adamlar sistem satmıyor sadece ben internet Cafe'de o sistemi gördüm kendim toplamaya kalksam kaç para eder kaç para vermeyelim en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…