mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 26 Nisan 2021 #1 Sizce yapılır mı? Yapılırsa nasıl yapılır? Sistem parçalarım: i7 960. ASUS TUF X58. Snowman MX-6 ( yük altında 60 derece) Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Sizce yapılır mı? Yapılırsa nasıl yapılır? Sistem parçalarım: i7 960. ASUS TUF X58. Snowman MX-6 ( yük altında 60 derece) Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Nisan 2021 #2 Yapamazsın. Çarpan kilidi kapalı. Düzenleme: Açıkmış.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 26 Nisan 2021 #3 AXCHNEER dedi: Yapamazsın. Çarpan kilidi kapalı. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar OC videoları var + açık?
AXCHNEER dedi: Yapamazsın. Çarpan kilidi kapalı. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar OC videoları var + açık?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Nisan 2021 #4 mertvuuk dedi: Hocam o kadar OC videoları var + açık? Genişletmek için tıkla... Ben kapalı diye hatırlıyorum. Anakarttan yapabilirsin ama tam olarak yapman için rehberlere bakman lazım.
mertvuuk dedi: Hocam o kadar OC videoları var + açık? Genişletmek için tıkla... Ben kapalı diye hatırlıyorum. Anakarttan yapabilirsin ama tam olarak yapman için rehberlere bakman lazım.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 26 Nisan 2021 #5 AXCHNEER dedi: Ben kapalı diye hatırlıyorum. Anakarttan yapabilirsin ama tam olarak yapman için rehberlere bakman lazım. Genişletmek için tıkla... rehber öneriniz varmıdır ?
AXCHNEER dedi: Ben kapalı diye hatırlıyorum. Anakarttan yapabilirsin ama tam olarak yapman için rehberlere bakman lazım. Genişletmek için tıkla... rehber öneriniz varmıdır ?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Nisan 2021 #6 mertvuuk dedi: rehber öneriniz varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Hayır.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 26 Nisan 2021 #8 UgurDur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu görmüştüm deniyorum sağ olun. UgurDur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcim uyumlu değil.
UgurDur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu görmüştüm deniyorum sağ olun. UgurDur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcim uyumlu değil.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #9 mertvuuk dedi: bunu görmüştüm deniyorum sağolun Genişletmek için tıkla... Eğer işinize yararsa çözüm işaretleyebilirsiniz.
mertvuuk dedi: bunu görmüştüm deniyorum sağolun Genişletmek için tıkla... Eğer işinize yararsa çözüm işaretleyebilirsiniz.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Nisan 2021 #10 UgurDur dedi: Eğer işinize yararsa çözüm işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu soru değil.
UgurDur dedi: Eğer işinize yararsa çözüm işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu soru değil.