i7 9700 vs i7 10700 vs R7 3700X

Ne kadar gerek var bilginiz yoksa yazmaya?

Anakart FPS vermediği için önemsiz gören tayfadansınız galiba.

Dostum ilk mesajda parçaları neden güncelleyeceğimi belirtmiştim. Bu yüzden giriş seviye anakart yeterli olacaktır işlemci performansı için. Arkadaş bu yüzden iyi bir kartı gereksiz gördü sanırım. Diğer arkadaşların uyarıları sonucu B450M ve AMD düşünüyorum şuanda

Hocam ne olursa olsun anakart işlemciyi besleyemezse işlemciden tam anlamıyla faydalanamazsınız.

Hocam ne olursa olsun anakart işlemciyi besleyemezse işlemciden tam anlamıyla faydalanamazsınız.
Haklısınız bu konuda bir itirazım yok. Compatible table'a bakmayı atladığım için anakartı yanlış seçtiğimi farkettim. Şuan için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Uyarınız için teşekkür ederim.

Hocam DS3hın VRM'ler daha kaliteli VDH Max'dan.

B450 istiyorsanız Tomahawk ya da Pro Carbon AC düşünebilirsiniz.

Daha ucuza B450M VDH Pro MAX / Asus TUF B450M Plus var.

Bütçenize uyarsa X570-P Asus da tercih edebilirsiniz.

Gigabyte B450M-DS3H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart / 671 liraya buldum. Sanırım bunu tercih edeceğim. ilginiz için çok teşekkür ederim.
Bilgilendirme ve ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ne kadar gerek var bilginiz yoksa yazmaya?

Anakart FPS vermediği için önemsiz gören tayfadansınız galiba.
B450M Mortar anakart kullanıyorum ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Gece biri anakartımı çalıp Çin Malı giriş seviyesi bir A320M anakart koysa farkedeceğimi düşünmüyorum ve çoğu kullanıcının da benim gibi olduğunu düşünüyorum. Sanırım böyle düşündüğüm için evet bilgisizim anakarta işlemci parası vermeye devam.

Oyun oynuyorsanız merak etmeyin fark edeceksiniz. Acaba fark etmeyeceğiniz kanısına nereden vardınız?

Sanırım yaklaşık 4000 TL bütçeniz var anakart ve işlemci için şöyle bir şey alınabilir:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…