Dostum ilk mesajda parçaları neden güncelleyeceğimi belirtmiştim. Bu yüzden giriş seviye anakart yeterli olacaktır işlemci performansı için. Arkadaş bu yüzden iyi bir kartı gereksiz gördü sanırım. Diğer arkadaşların uyarıları sonucu B450M ve AMD düşünüyorum şuanda
Dostum ilk mesajda parçaları neden güncelleyeceğimi belirtmiştim. Bu yüzden giriş seviye anakart yeterli olacaktır işlemci performansı için. Arkadaş bu yüzden iyi bir kartı gereksiz gördü sanırım. Diğer arkadaşların uyarıları sonucu B450M ve AMD düşünüyorum şu anda.
Haklısınız bu konuda bir itirazım yok. Compatible table'a bakmayı atladığım için anakartı yanlış seçtiğimi farkettim. Şuan için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Uyarınız için teşekkür ederim.
B450M Mortar anakart kullanıyorum ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Gece biri anakartımı çalıp Çin Malı giriş seviyesi bir A320M anakart koysa farkedeceğimi düşünmüyorum ve çoğu kullanıcının da benim gibi olduğunu düşünüyorum. Sanırım böyle düşündüğüm için evet bilgisizim anakarta işlemci parası vermeye devam.
B450M Mortar anakart kullanıyorum ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Gece biri anakartımı çalıp Çin Mali giriş seviyesi bir A320M anakart koysa farkedeceğimi düşünmüyorum ve çoğu kullanıcının da benim gibi olduğunu düşünüyorum. Sanırım böyle düşündüğüm için evet bilgisizim anakarta işlemci parası vermeye devam.
AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHz AM4 32 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.