Çözüldü i7 9700F MSI RTX 2060 Super sistem Cyberpunk 2077 çalıştırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eric_Cartman

Decapat
Daha fazla  
Bu sistemde Full grafik yüksek performans Cyberpunk 2077 oynayabilir miyim 32 GB RAM ve 465 GB SSD kullanıyorum (bunları söylememe gerek var mı bilmiyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemde Full grafik yüksek performans Cyberpunk 2077 oynayabilir miyim 32 GB RAM ve 465 GB SSD kullanıyorum (bunları söylememe gerek var mı bilmiyorum).

Ultrada 60 FPS alırsınız diye düşünüyorum.

Çözüm
Ultra ayarlarda Ray Tracing açık olmadan 70-80 FPS'leri görür gibisiniz. 1650S'in bile Yüksek ayarlarda 60 FPS oynatabileceğini söylüyordu @Motionless IN White.
Hocam cok agir bir oyundan bahsediyoruz. Acar ama parcalar da isinir diye tahmin ediyorum.
Oyun oynarken parçaların ısınmadığını gördünüz mü?

Maximum gereksinimlere baktım, gördüğüm kadarıyla PC'niz sistem gereksinimleri üst seviyede karşılıyor. Kağıt üzerindeki verilerle oynayabilirsiniz.

Ultra ayarlarda Ray Tracing açık olmadan 70-80 FPS'leri görür gibisiniz. 1650S'in bile yüksek ayarlarda 60 FPS oynatabileceğini söylüyordu @Motionless IN White.

RTX'i açtığım zaman 60 FPS alabilir miyim kolaylıkla ve RTX'i GeForce Experience üzerinden mi açarım?

Orta-Yüksek veya Yüksek-Ultra 60 FPS alırsınız.
RTX'i açtığım zaman 60 FPS alabilir miyim kolaylıkla ve RTX'i GeForce Experience üzerinden mi açarım?
RTX 2060, RTX ON/Ultra için yetersiz. Cyberpunk 2077 ağır bir oyun RTX ile FPS düşer belki DLLS2.0 ile FPS artar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…