komanaçiiiiiii
Centipat
Usta kesene uygun, bilindik bir markadan, hoşuna giden bir model al bence. Aşağı yukarı hepsinin olayı aynı. Birisi kahverengi diğeri lacivert öyle söyleyeyim.sade ve şık
Perfomans olarak bilgim yok. Kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim.Usta kesene uygun, bilindik bir markadan, hoşuna giden bir model al bence. Aşağı yukarı hepsinin olayı aynı. Birisi kahverengi diğeri lacivert öyle söyleyeyim.
Corsair Carbide Spec-05 almayı düşünüyorum. Sadece ve şık kasaya ufaktan aydınlatma düşünüyorum. Şuan CM mb501l var. Bunun üzerinden mi devam etmeyelim ? Yoksa öneri kasan var mı?Kasa nedir?
Silverstone PF240-PF360 modeline bakabilirsiniz:
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Fiyatı
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com SilverStone PF360 ARGB V2 3x12cm Fan Intel LGA1700 & AMD AM5 Uyumlu 360mm Sıvı Soğutucu (SST-PF360-ARGB-V2) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA115x/1200/1700/2011/2066 AMD Socket: AM2/AM3/AM4/AM5/FM1/FM2 Fan Boyutu 120mm Fan Devri 600 - 2200 RPM Fan...www.teknobiyotik.com
Corsair Carbide Spec-05 almayı düşünüyorum. Sadece ve şık kasaya ufaktan aydınlatma düşünüyorum.
Kasa ve Psu için Max bütçe 1000tl var aklımda. Soğutma içinde sıvı soğutma içinde 800-100 arası düşünüyorum. Kasanın sade ve düz olmasından yanayım. RGB sevdam yok. Düz siyahta olabilir.Soğutma ve kasa içinde geçerliKasa alınmadıysa öneri yapılabilir bütçe nedir?
Aynı şekilde sıvı soğutma ve fan için bütçe nedir?
aynen öyle yapacağım ama önce alıp sonra mı satıp sonra mı almaya karar veremedim. Açıkcası Phantesk 400a çok hoşuma gidiyor. Psu olarak FSP Hydro 600 +80 alma fikrim var. H310M-H anakartım 1660ti ekran kartı mevcut 600W bunları besleceğini düşünüyorum. OC işim olmadığı için ekstra bir anakarta ihtiyacım yok.Sadece işlemciyi yükselteceğim.Sistemin diğer parçaları nedir acaba? Anakart için 2 adet 4+4 8 Pin CPU girişi arıyor musunuz?
Şu an elinizde olan kasa ve PSU'yu satıp yeni alınacak PSU için bütçe artırılabilir.