i7 9700F Sıvı soğutma ve fan önerileri

komanaçiiiiiii

Centipat
Şu an i5 9400F mevcut ama ilerleyen zamanlarda 9700F yükseltmeyi düşünüyorum. Öyle OC yapmayı pek düşünmüyorum ama kasanın içerisinde şık görüntü olsun istiyorum. 3'lü fan ve sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Öyle çok ışıl ışıl olmasından ziyade sade ve şık önerileriniz bekliyorum. Aklımda birkaç öneri var.

Cooler Master Liquid ML240L RGB.
Aigo DR12 (12 cm) RGB fan 3'lü set

Kasa nedir?

Silverstone PF240-PF360 modeline bakabilirsiniz:

Corsair Carbide Spec-05 almayı düşünüyorum. Sadece ve şık kasaya ufaktan aydınlatma düşünüyorum. Şuan CM mb501l var. Bunun üzerinden mi devam etmeyelim ? Yoksa öneri kasan var mı?

Corsair Carbide Spec-05 almayı düşünüyorum. Sadece ve şık kasaya ufaktan aydınlatma düşünüyorum.
Kasa alınmadıysa öneri yapılabilir bütçe nedir?

Aynı şekilde sıvı soğutma ve fan için bütçe nedir?
Kasa ve Psu için Max bütçe 1000tl var aklımda. Soğutma içinde sıvı soğutma içinde 800-100 arası düşünüyorum. Kasanın sade ve düz olmasından yanayım. RGB sevdam yok. Düz siyahta olabilir.Soğutma ve kasa içinde geçerli

Sistemin diğer parçaları nedir acaba? Anakart için 2 adet 4+4 8 Pin CPU girişi arıyor musunuz?

Şu an elinizde olan kasa ve PSU'yu satıp yeni alınacak PSU için bütçe artırılabilir.
aynen öyle yapacağım ama önce alıp sonra mı satıp sonra mı almaya karar veremedim. Açıkcası Phantesk 400a çok hoşuma gidiyor. Psu olarak FSP Hydro 600 +80 alma fikrim var. H310M-H anakartım 1660ti ekran kartı mevcut 600W bunları besleceğini düşünüyorum. OC işim olmadığı için ekstra bir anakarta ihtiyacım yok.Sadece işlemciyi yükselteceğim.

P400A stoğu yok maalesef.

İsteklerinizi anladım kasa ve PSU önerilerim:

Kasa:

PSU:

Sıvı soğutma:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…