i7 9700K 1070 sıcaklık değeri ve oyun performansı nasıldır?

Merhaba yeni i7 9700K 2.el aldım (1900 TL) bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi işlemcim boşta 54 derece soğutucum Snowman T5 güzel bir soğutucu sizce bu değerler normal mi? Bir de GTA 5 de benchmarkda 1080p Ultra grafikler 8X MSAA açıkken Full 60 FPS üstü olmuyor. 50 FPS'lere kadar düşüyor bana biraz saçma geldi sonuçta 2013'de çıkan oyun ama 8X MSAA açıkken 60 FPS üstü stabil alamıyorum. Problem bende olabilir mi? Yoksa olması gereken FPS bu mu?

Sıcaklık boşta bir tık fazla gibi. Ama esas sonucu stres testinde görmek gerek. 8X MSAA boru değil hocam. GTX 1070'inde kendi limiti var. 4X MSAA idealdir bence.

@Ynka boşta iken biraz fazla geldi termal macun sürdünüz mü? Bu arada iyi almışsınız bu fiyata.

Hocam 9.nesil i7'ler ısınıyor bende de i7-9700F var ısınma sorunu bende de var boşta 54 derecelerde ama ben stok soğutucu kullanıyorum belki Snowman t5'den daha iyi bir soğutucu alırsan ısı problemini biraz da olsa rahatlatabilir. FPS sorunu da bilmiyorum bende RX570 var ekran kartı 8 GB senin FPS'den daha fazla alıyorum GTA 5 de. Online da biraz sıkıntı oluyor sadece o da min 50 FPS oluyor.

Turbo boost özelliğini kapatıp düşük vcore ile 4.6 Ghz frekansına ayarlaman ısı problemine yardımcı olabilir.

Artics MX4 sürdüm başkan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…