TinyGamer Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 303 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #11 cemgil dedi: Evet monitörüm 1080p 144Hz, DSR kismini ayarlayip deneyecegim, teşekkürler. Maalesef DSR de çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Karta downclock falan mı yapıldı. Ya da en basiti sürücüler güncel mi?
cemgil dedi: Evet monitörüm 1080p 144Hz, DSR kismini ayarlayip deneyecegim, teşekkürler. Maalesef DSR de çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Karta downclock falan mı yapıldı. Ya da en basiti sürücüler güncel mi?
cemgil Kilopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 26 Makaleler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #12 Herhangi bir işlem yapmadım oc modunda kullandım, DDU ile farklı sürüm driverları denedim. Gigabyte'ın sitesinden win11 icin olan son sürücüyü indirdim Nvidia'dan geleni yükledigimde de sorun devam etti.
Herhangi bir işlem yapmadım oc modunda kullandım, DDU ile farklı sürüm driverları denedim. Gigabyte'ın sitesinden win11 icin olan son sürücüyü indirdim Nvidia'dan geleni yükledigimde de sorun devam etti.