K KinqSworD Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #1 Merhabalar. Bugün i7 9700k ve Gigabyte Z390 GAMING SLI aldım fakat anakartın ışıkları falan yanıyor ama CPU fanı dönmüyor ve görüntü gelmiyori ama RAM ışıkları yanıyor. BIOS Update mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2019
Merhabalar. Bugün i7 9700k ve Gigabyte Z390 GAMING SLI aldım fakat anakartın ışıkları falan yanıyor ama CPU fanı dönmüyor ve görüntü gelmiyori ama RAM ışıkları yanıyor. BIOS Update mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
SevenPacer Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2011 Mesajlar 2.060 Makaleler 12 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Profil Kapağı 1525263130 2 Ağustos 2019 #2 İşlemcinin anakarta olan güç bağlantısını, anakartın 24pinlik güç bağlantısını ve soğutucunun anakarta olan bağlantısını yaptınız mı?
İşlemcinin anakarta olan güç bağlantısını, anakartın 24pinlik güç bağlantısını ve soğutucunun anakarta olan bağlantısını yaptınız mı?
Elen Riannon Decapat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 183 2 Ağustos 2019 #3 Bana benzeri oldu işlemci bozuk çıktı. İnşallah sende de öyle değildir.
K KinqSworD Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #4 sorunu çözdüm arkadaşlar 8 pinlik işlemci gücü filan bağlarken yanında 4 pinlik fazladan bağladıgım için açılmıyormuş kitapçıkda yazıyormus 5 saatim gitti
sorunu çözdüm arkadaşlar 8 pinlik işlemci gücü filan bağlarken yanında 4 pinlik fazladan bağladıgım için açılmıyormuş kitapçıkda yazıyormus 5 saatim gitti
Elen Riannon Decapat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 183 3 Ağustos 2019 #5 KinqSworD dedi: sorunu çözdüm arkadaşlar 8 pinlik işlemci gücü filan bağlarken yanında 4 pinlik fazladan bağladıgım için açılmıyormuş kitapçıkda yazıyormus 5 saatim gitti Genişletmek için tıkla... Adına çok sevindim.
KinqSworD dedi: sorunu çözdüm arkadaşlar 8 pinlik işlemci gücü filan bağlarken yanında 4 pinlik fazladan bağladıgım için açılmıyormuş kitapçıkda yazıyormus 5 saatim gitti Genişletmek için tıkla... Adına çok sevindim.