Herhangi bir pompaya bağlı değil bu RAM. Sıvı dediğin kimyasal bir madde ısındıkça sürekli yer değiştiriyor yani kendi içerisinde devirdaim yapıyor. Değiştirmen gerekmez.
Herhangi bir pompaya bağlı değil bu RAM. Sıvı dediğin kimyasal bir madde ısındıkça sürekli yer değiştiriyor yani kendi içerisinde devirdaim yapıyor. Değiştirmen gerekmez.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Hayır ısınmaz. 1000MHz OC ile kullanıyorum hiçbir soğutması yok 35 Derece. Normal bir RAM'de alsan ısınma sorunu yaşamazsın. OC yapınca soğutmanın farkını görebilirsin ama dediğim gibi stock boş RAM'de bile OC ile 35 derecedeyim.
Hayır ısınmaz. 1000MHz OC ile kullanıyorum hiçbir soğutması yok 35 derece. Normal bir RAM'de alsan ısınma sorunu yaşamazsın. OC yapınca soğutmanın farkını görebilirsin ama dediğim gibi stock boş RAM'de bile OC ile 35 derecedeyim.
Ben 1080p monitör alacağım birde ekran kartı olarak rtx 2070 super almayı düşünüyorumda şimdi ben bu kartı 1080pde kullanacağım. Ama duyduğuma göre 1080pde tek çekirdek performansı daha önemliymiş ama biliyoruzki ryzenlarda tek çekirdek performansında okadarda kötü değil yani bende ne yapacağımı şaşırdım bana bi tavsiye verirmisin ryzen 3700x mi alayım yoksa 9700k mı alayım.