i7 9700K + MSI RTX 2080 sistem toplama

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 8 aylık araştırmanın sonunda parçalarımı sipariş ettim. Pazartesi günü elimde olacak. Her ne kadar araştırmış olsam da sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanıp bu sistemin nasıl çalışacağını yorumlamanızı rica ediyorum.
Anakart: Gigabyte Aorus Elite Z390
İşlemci: Intel Coffee Lake i7 9700K
Ekran kartı: MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio
RAM: Corsair Vengeance LPX 3200 MHz DDR4
Sıvı soğutma: Corsair H115I
SSD: Samsung 970 Evo Plus (1TB) ayrıca eski iki adet laptopumdan çıkarttığım 500 +500 GB hard diskleri de takacağım.
Monitör: ASUS PG278QE 27' 2K 165 HZ 1MS G-Sync ve IPS panel. (Satıcı IPS olduğunu iddia ediyor. ASUS'u arayıp sorduğumda bu ürünün opsiyonlu olduğunu, TN ve IPS olarak üretilebildiğini ve satıcının söylediği bilginin doğru olduğunu teyit etti.
Sevgili arkadaşlar sistem bu. Anakartta Wi-Fi ve Bluetooth desteği yok. Wi-Fi önemli değil fakat Bluetooth olayını nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Güzel parçalar seçmişsiniz hayırlı olsun. Anakarta harici olarak Wi-fi veya Bluetooth adaptörü takabiliyorsunuz.

Güzel sistem toplamışsınız hayırlı olsun.Kasanızın bilgisini göremedim umarım bu sisteme GamePower tarzı bir kasa alıp sistemi kavurmazsınız.

Güzel parçalar seçmişsiniz hayırlı olsun. Anakarta harici olarak Wi-fi veya Bluetooth adaptörü takabiliyorsunuz.
Çok teşekkürler. Vatan Bilgisayar web sitesinde küçük bir Usb şeklinde adaptör var. Onu satın alarak bluetooth kullanabilir miyim?
Ürün : TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Güzel sistem toplamışsınız hayırlı olsun.Kasanızın bilgisini göremedim umarım bu sisteme GamePower tarzı bir kasa alıp sistemi kavurmazsınız.
Kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum. Asus TUF GT501 kasa satın aldım iyi midir acaba? İnternette soğutma konusunda başarılı olduğu yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…