glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Salı 18:00 #11 Mami15743 dedi: bu dediklerini adama mi indirtecem Genişletmek için tıkla... Alacağınız esnada ben şu testleri yapmak istiyorum diyeceksiniz. Bir bilgisayarcı da yapsa olur.
Mami15743 dedi: bu dediklerini adama mi indirtecem Genişletmek için tıkla... Alacağınız esnada ben şu testleri yapmak istiyorum diyeceksiniz. Bir bilgisayarcı da yapsa olur.
K Kadir.61 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:18 #12 Mami15743 dedi: Ama mesela kasanin icine bakiyom guzel gibi duruyo ama Neye dikkat etmeliyim ve bilhisayarin diski yok Genişletmek için tıkla... Bu kasanın degeri 11k dan daha fazla dikkat edin dolandırılmayın
Mami15743 dedi: Ama mesela kasanin icine bakiyom guzel gibi duruyo ama Neye dikkat etmeliyim ve bilhisayarin diski yok Genişletmek için tıkla... Bu kasanın degeri 11k dan daha fazla dikkat edin dolandırılmayın
Mami15743 Yoctopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:35 #13 Kadir.61 dedi: Bu kasanın degeri 11k dan daha fazla dikkat edin dolandırılmayın Genişletmek için tıkla... Bilgisayari calistirdi ve ekrana bisi gelmiyo ve anakartda turuncu isik yaniyor glikojen dedi: Alacağınız esnada ben şu testleri yapmak istiyorum diyeceksiniz. Bir bilgisayarcı da yapsa olur. Genişletmek için tıkla... Turuncu isik var Dosya Ekleri IMG_0062.png 524 KB · Görüntüleme: 9 IMG_0062.png 524 KB · Görüntüleme: 8
Kadir.61 dedi: Bu kasanın degeri 11k dan daha fazla dikkat edin dolandırılmayın Genişletmek için tıkla... Bilgisayari calistirdi ve ekrana bisi gelmiyo ve anakartda turuncu isik yaniyor glikojen dedi: Alacağınız esnada ben şu testleri yapmak istiyorum diyeceksiniz. Bir bilgisayarcı da yapsa olur. Genişletmek için tıkla... Turuncu isik var
K Kadir.61 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:41 #14 Mami15743 dedi: Bilgisayari calistirdi ve ekrana bir şey gelmiyor ve anakartda turuncu isik yaniyor. Turuncu isik var. Genişletmek için tıkla... Windows mu yok ürün arızalı mı?
Mami15743 dedi: Bilgisayari calistirdi ve ekrana bir şey gelmiyor ve anakartda turuncu isik yaniyor. Turuncu isik var. Genişletmek için tıkla... Windows mu yok ürün arızalı mı?
Mami15743 Yoctopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:43 #15 Kadir.61 dedi: Windows mu yok ürün arızalı mı? Genişletmek için tıkla... Windows Yok Cunku Arkadas disk cikartmis, bilgisayarda disk yok glikojen dedi: Alacağınız esnada ben şu testleri yapmak istiyorum diyeceksiniz. Bir bilgisayarcı da yapsa olur. Genişletmek için tıkla... Turuncu isik yaniyor ve Windows yok neden olabilir bu isik Son düzenleme: Salı 19:28
Kadir.61 dedi: Windows mu yok ürün arızalı mı? Genişletmek için tıkla... Windows Yok Cunku Arkadas disk cikartmis, bilgisayarda disk yok glikojen dedi: Alacağınız esnada ben şu testleri yapmak istiyorum diyeceksiniz. Bir bilgisayarcı da yapsa olur. Genişletmek için tıkla... Turuncu isik yaniyor ve Windows yok neden olabilir bu isik
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Salı 19:34 #16 Normal o ışık.
Mami15743 Yoctopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:35 #17 glikojen dedi: Normal o ışık. Genişletmek için tıkla... Ama erkan da gelmiyo neden olabilir
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Salı 20:12 #18 Mami15743 dedi: Ama erkan da gelmiyo neden olabilir Genişletmek için tıkla... SSD yok çünkü.
Mami15743 Yoctopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:29 #19 glikojen dedi: SSD yok çünkü. Genişletmek için tıkla... yani ben simdi bu pc alirsam ve ssd takarsam ekran gelir, veya ssd ve yeni ram takarsam calsir
glikojen dedi: SSD yok çünkü. Genişletmek için tıkla... yani ben simdi bu pc alirsam ve ssd takarsam ekran gelir, veya ssd ve yeni ram takarsam calsir
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Salı 21:35 #20 Mami15743 dedi: yani ben simdi bu pc alirsam ve ssd takarsam ekran gelir, veya ssd ve yeni ram takarsam calsir Genişletmek için tıkla... RAM var zaten hocam. SSD takıp Windows kurarsanız gelir ekran. Bilgisayarcıda yaptırabilirsiniz bir bilginiz yoksa.
Mami15743 dedi: yani ben simdi bu pc alirsam ve ssd takarsam ekran gelir, veya ssd ve yeni ram takarsam calsir Genişletmek için tıkla... RAM var zaten hocam. SSD takıp Windows kurarsanız gelir ekran. Bilgisayarcıda yaptırabilirsiniz bir bilginiz yoksa.