i7 9700K RTX 2060 vs i5 9600KF RTX 2070

• Konuyu başlatan ZTAlp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 2.989
Şimdiden Hayırlı olsun,bende 1-2 ay içnde alıcam inşAllah soğutma olarak sıvı almanızı tavsiye ederim corsair h100x alıcam ben bir bakın derim.
Bende inşAllah 1-2 ay sonra alcagım yeter diye düşünüyorum ama yetmez ise sıvı sogutmaya geçerim Anakartı Asus Tuf Z390-PLUS Gaming alsam ne olur? kötü bir ana kart mı

Bende inşAllah 1-2 ay sonra alcagım yeter diye düşünüyorum ama yetmez ise sıvı sogutmaya geçerim Anakartı Asus Tuf Z390-PLUS Gaming alsam ne olur? kötü bir ana kart mı
Sen o arkadaşa bakma derim,ben de aynı kartı alıcam o fiyat bandında 1200 tl civarı alabileceğin en iyi anakart asusun kalitesi ortada, o arkadaş kesin msi önericek, asus msi dan iyidir ve asus ekran kartın ile uyumlu çalışacaktır.

Sen o arkadaşa bakma derim,ben de aynı kartı alıcam o fiyat bandında 1200 tl civarı alabileceğin en iyi anakart asusun kalitesi ortada, o arkadaş kesin msi önericek, asus msi dan iyidir ve asus ekran kartın ile uyumlu çalışacaktır.
Bu yanıtı duyduguma sevindim çünkü bu anakartı alınca sıvı sogutmada alabiliyorum :D eger bu anakartı almayacak olsaydım Asus Rog Strix Z390-H Alıcakdım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı