Çözüldü i7 9700K sistemde PUBG'de CPU kullanımı yüksek oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

aGrasiwe

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
2070S
Anakart
Z390
İşlemci
i7 9700K
Merhaba arkadaşlar.

Sistemim güzel fakat PUBG'de sorunlar yaşıyorum. Oyun içinde işlemcim sürekli yüksek kullanımdan dolayı anlık donmalar takılmalar yaşıyorum.
FPS çok düşük hatta bazen 30'lara düşüyor.

Arkadaşımda daha düşük ekran kartı ve sistem olmasına rağmen PUBG içinde çok düşük işlemci kullanımları oluyor. Sebebi hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Daha sonra başına gelen olursa diye açıklayayım. Ssitem yapılandırması adı altında, ön yükleme seçeneğinde, gelişmiş seneçeneklerde, işlemci çekirdeği sayısı bende 2 seçili kalmış. Oradaki tiki kaldırırsanız işlemci lazım olduğu kadar çekirdek kullanacağından hiçbir sorun kalmayacaktır.
Sıcaklık oyundayken artıyor 80'lere geliyor çözemedim. İlk kez oluyor. Oyun lobideyken bile artıyor ısı. Oyunu kapatır kapatmaz direk düşüyor ısı.

Sıcaklık oyundayken artıyor 80'lere geliyor çözemedim. İlk kez oluyor. Oyun lobideyken bile artıyor ısı. Oyunu kapatır kapatmaz direk düşüyor ısı.

Normal sonuçta işlemci yük altına giriyor. Soğutucunuz nedir? Prime 95 testi yapıp sonuçları paylaşır mısınız?

Sorunu çözdüm. Daha sonra başına gelen olursa diye açıklayayım. Ssitem yapılandırması adı altında, ön yükleme seçeneğinde, gelişmiş seneçeneklerde, işlemci çekirdeği sayısı bende 2 seçili kalmış. Oradaki tiki kaldırırsanız işlemci lazım olduğu kadar çekirdek kullanacağından hiçbir sorun kalmayacaktır.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı