Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi i7 9700K işlemci için sıvı veya hava soğutma önerilerinizi alabilir miyim?
Cooler Master Masterbox MB 511 mesh model kasa kullanıyorum.
Noctua NH-D15 modelini çok duydum sizce yeterli olur mu?
Overclock yapmayı düşünmüyorum.
SilverStone Hydrogon D120 ARGB SST-HYD120-ARGB İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi i7 9700K işlemci için sıvı veya hava soğutma önerilerinizi alabilir miyim?
Cooler Master Masterbox MB 511 mesh model kasa kullanıyorum.
Noctua NH-D15 modelini çok duydum sizce yeterli olur mu?
Overclock yapmayı düşünmüyorum.
İşlemci güçlü ileride o.c yapacağını düşünerek sıvı soğutma alman senin faydana olur. @Sir Benjamin arkadaşın önerdiği fuma 2 modeli o.c yapsan da çok iyi sonuçlar verir.
İşlemci güçlü ileride o.c yapacağını düşünerek sıvı soğutma alman senin faydana olur. @Sir Benjamin arkadaşın önerdiği fuma 2 modeli o.c yapsan da çok iyi sonuçlar verir.
2. el temiz NH-D15 bulmaya çalışıyorum. Olmazsa dediğiniz gibi fuma 2 modeline yönelebilirim. Fiyatı da uygun geldi. Tek derdim ısınma kapanma derdim olmaması.
2. el temiz NH-D15 bulmaya çalışıyorum. Olmazsa dediğiniz gibi fuma 2 modeline yönelebilirim. Fiyatı da uygun geldi. Tek derdim ısınma kapanma derdim olmaması.
Noctua almanızı gerektirecek hiç bir durum yok. Ülkemizde çok pahalı ve abartılan bir ürün. Yurtdışında öne çıkmasının sebebi f/p olması, çok kaliteli olduğundan değil.
Noctua almanızı gerektirecek hiçbir durum yok. Ülkemizde çok pahalı ve abartılan bir ürün. Yurt dışında öne çıkmasının sebebi F/P olması, çok kaliteli olduğundan değil.