i7 9700K ve 2080 Ti sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafanıza göre iş yapacaksanız burada öneri istemenizin zerre mantığı yok. 144 Hz ile 240 Hz arasındaki fark 60 ile 144 arasındaki kadar değil. Mantıken olamaz zaten. Sırf 240 diye başka hiçbir özelliği olmayan çöp bir panel alacaksanız keyif sizin. Ayrıca yukarda arkadaş sistem falan pazarlıyor sanırım. Saçma sapan bir sistem olmuş. Benim diyeceklerim bu kadar ve önerimi de yapmıştım. Hadi kaçtım.

Akıcılık oyundan oyuna, kişiden kişiye değişir 240 Hz ile 144 Hz arasında ki akıcılığı nasıl bulabilirsin ki? MAG27CQ bu sisteme çok yakışır ve kesinlikle şart.

Donanımdan fazla anladığımı iddia etmedim. Ayrıca sizinde 240hz bir monitörü denediğinizi sanmıyorum.
Ben denediğimi belirmedim. Denesem de böyle bir sistem için yine 4K alırım. İnatçılık yapacaksanız gidin kendi kafanıza göre alın.

Ben sizlerden monitör önerisi istediğimi sanmıyorum. Ben diğer bileşenler için öneri istemiştim ki siz monitöre daldınız direk. Örneğin ben işlemcime overclock yapacağım. 750 w yeterli mi yoksa 850 olsun kafam rahat olsun mu vb. sorular soracaktım ki fırsat burakmadınız.

Yalnız şöyle bir şey var konu açıklamasında bizden kulaklık, klavye, monitör dahil olmalı diye istemişsiniz. Arkadaşlar bu yüzden öneriyor. Bu sisteme 1080P almak kusura bakmayın ama aptallık olur. Aptal biri olduğunuzu sanmıyorum kesinlikle vazgeçin. MAG27CQ'de emin olun çok daha güzel bir görüntü alacaksınız hatta deneme şansınız var ise deneyin.

Arkadaş 240 Hz kullanmak istiyor. Bu monitörleri boşuna üretmediler herhalde. Bu arkadaş da kullanıcısı. Sistem hakkında yardım istedikçe yükleniyorsunuz. İstekleri doğrultusunda yardımcı olmaya çalışın.

Önümüzdeki aylarda alacakmışsınız sistemi. Türkiye'de dolar 1 gecede yüzde 10 artabiliyor. Bırakın 1 ayı, 1 gün sonra ne olacağını bilmiyoruz.

Sistemi toplamadan yaklaşık 1 hafta önce tekrar konu açın. Şimdilik bu konuyu kilitliyorum. Ha, 1 hafta sonra alacağım diyorsanız bu mesajı rapor edin, tekrar açalım.

Ayrıca konuda söylenenler çok doğru, burada öneri sunan insanlar siz paranızı çöpe atın diye sunmuyor. Biraz daha ısrarcı olmak yerine kabullenirseniz eğer çok daha iyi bir sistem toplanabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…