Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Elimde bulunan MSI Gaming X-Trio 2080 Ti ekran kartı için aşağıda belirttiğim sistemi uygun buldum. Sizin de görüş ve fikirlerinizi almak istedim.
9700K onermiyorum. Olu soket ve 8 izlek. Coklu cekirdek acisindan cok kotu. Tekli cekirdek iyi olsa bile yetmez.
Kasa cok iyi degil baska alternatifler var.
9700K onermiyorum. Olu soket ve 8 izlek. Coklu cekirdek acisindan cok kotu. Tekli cekirdek iyi olsa bile yetmez.
Kasa cok iyi degil baska alternatifler var.
Hocam islemci olarak 10700K veya 10600K oneririm. AMD tarafinda 5600X alabilirsiniz 10900K'dan bile iyi performans verip daha ucuz. O kasa bildigim kadariyla hava alma yerlerinde kapali bolumler var. @Ma'at@PanzerTR@360388.
Hocam islemci olarak 10700K veya 10600K oneririm. AMD tarafinda 5600X alabilirsiniz 10900K'dan bile iyi performans verip daha ucuz. O kasa bildigim kadariyla hava alma yerlerinde kapali bolumler var. @Ma'at@PanzerTR@360388.
o işlemcileri bende düşündüm de fiyat oraya kadar yetişmiyor. Kasa konusunda da zaten içinde 6 adet sesiz fanı ile geliyor. Üst kısımda 360mm sıvı soğutucuya göre bir boş alan var. Kasanın iki bölümden olmasından kaynaklı ön taraftaki egzoz çıkışına 2 tane 8 cm lik ayni şekilde arkadaki egzoz çıkışına da 2 tane 8 cm lik fan takılabiliyor ve incelemelerime göre de baya bir serin tutan kasa.
O işlemcileri bende düşündüm de fiyat oraya kadar yetişmiyor. Kasa konusunda da zaten içinde 6 adet sesiz fanı ile geliyor. Üst kısımda 360mm sıvı soğutucuya göre bir boş alan var. Kasanın iki bölümden olmasından kaynaklı ön taraftaki egzoz çıkışına 2 tane 8 Cm'lik ayni şekilde arkadaki egzoz çıkışına da 2 tane 8 Cm'lik fan takılabiliyor ve incelemelerime göre de bayağı bir serin tutan kasa.
Bende sizin gibi dusunuyordum ama kapali oldugu soyleniyordu. Kasa olarak bence bunu secin ust tarafa 360mm sivi sogutma bile cok rahat takiliyor. Asus TUF GAMING GT501 Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Islemci olarak da 5600X secip anakart olarak ASUS ROG STRIX B550-E secin bence. En azindan 10700K ile toplayacaginiz sisteme gore daha ucuz olup daha performansli olur.
Anakart olarak MSI tarafinda da B550 GAMING Edge Wi-Fi secebilirsiniz.
Bende sizin gibi dusunuyordum ama kapali oldugu soyleniyordu. Kasa olarak bence bunu secin ust tarafa 360mm sivi sogutma bile cok rahat takiliyor. Asus TUF GAMING GT501 Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Islemci olarak da 5600X secip anakart olarak ASUS ROG STRIX B550-E secin bence. En azindan 10700K ile toplayacaginiz sisteme gore daha ucuz olup daha performansli olur.
Anakart olarak MSI tarafinda da B550 GAMING Edge Wi-Fi secebilirsiniz.
Öncelikle i7 9700K sahibi birisi olarak ölü bir işlemci olmadığını söyleyeyim,ama ben ocak ayında almıştım tabiki orası ayrı,sırf oyun oynayan birisine hayli hayli yeter.2. konu ise 5600X 10900K'dan çok çok iyi değil,Intel hala zaman zaman geçiyor.Ekte bulabilirsiniz: