i7-9700K ve RTX 2070 Sistem Düşük Performans

fps değerleri normal mi anormal mi?

• normal

• anormal

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Saçma gelebilir ama bir arkadaşım Displayport kablosunu bir diğer girişe takarak çözdü aynı sorunu. Onun değerleri sizden yüksekti 9900K ve 2080Ti olduğu için olabilir. RTX kartlarda 2 adet DP girişi var galiba en azından benimkinde öyle. Sizde bir deneyin DP kablo kullanıyorsanız.

Ah be kardeşim, öyle güzel bir sisteme taktığın kasaya bak. Önerim hava sirkülasyonu iyi bir kasa alman olacaktır. Kasa alırken görünüşe değil de, hava sirkülasyonuna önem vermek gerekir. Kasa da 4 tane fan var ama hala ısınıyor, çünkü kasanın her yeri cam fanların hava alacak yeri yok. Ekran Kartın ROG Strix modeli mi? ROG Strix modeli ise ısınması imkansız, ben kasada problem olduğun düşünüyorum. Kasa almayı düşünüyorsan linkteki kasalar gayet kaliteli ve hava sirkülasyonu iyi olan kasalardır. Bütçen fazla ise H500 olanı al. Farklı oyunlarda da deneyin ve ekran görüntüsü atın. Shadow Ryzen dediği gibi monitörün inşallah 1080P değildir, öyle sisteme 2K yakışır.

kasa değiştirmeyi düşünmüyorum ama ekran kartım rog modeli
CS'de konsola fps_max 0 yazın FPS sınırını kaldırır. Ayrıca FPS değerleri gayet normal gibi. Eğer Full HD kullanıyorsanız 2K veya 4K monitöre geçiş yapın tavsiye olarak.
fps max 0 yazdım monitörüm 2k zaten
Saçma gelebilir ama bir arkadaşım Displayport kablosunu bir diğer girişe takarak çözdü aynı sorunu. Onun değerleri sizden yüksekti 9900K ve 2080Ti olduğu için olabilir. RTX kartlarda 2 adet DP girişi var galiba en azından benimkinde öyle. Sizde bir deneyin DP kablo kullanıyorsanız.
şimdilik hdmi kullanıyorum dp alıcam en kısa zamanda

RTX 2070 için 2K çözünürlükte ve ultra ayarlarda 100 FPS gayet normal. İnternetteki testlere baktığımızda da aynı değerler var aşağı yukarı. Kasayı değiştirmenizi tavsiye ederim.

İmzandaki sistemle alamassın çünkü 2600 tekli çekirdekte zayıf ve CS için işlemci önemli. 9700K ile arkadaş 300'ün altına düşmemesi lazım. Görüntü olarak 4:3'den bahsediyorum.
100FPS'den sonrasını herhangi bir ölçüm programından bakmadan algılayabiliyor musun?
program kullanıyorum zaten
100FPS'den sonrasını herhangi bir ölçüm programından bakmadan algılayabiliyor musun?
afterburner kullanıyorum zaten
RTX 2070 için 2K çözünürlükte ve ultra ayarlarda 100 FPS gayet normal. İnternetteki testlere baktığımızda da aynı değerler var aşağı yukarı. Kasayı değiştirmenizi tavsiye ederim.
kasayı yeni aldım ya öyle bi ihtimal yok şimdilik
pubg için sorun yok ya sorun csdeydi onuda hallettim gibi
PUBG yüksek ayarlarda eğer 1080p ise 100 FPS normal değil. Ben 1660 TI la yüksek ayarda 1080p de 120-130 FPS arası alıyorum.
2k monitörde oynuyorum 2k ayarlarda 100 fps alıyorum
Counter'da istediğin FPS değerini hiçbir zaman alamazsın. Çok garip bir oyun CS 1.6 kariyerini de sayarsak 10 senelik CS oyuncusuyum ben bile çözemedim neyi ne kadar kullandığını. Bende imzadaki sistem ile 250 FPS alıyorum MM'de. Normal yani.
sen o sistemle nasıl 250 fps alıyorsun. öyle bişey varsa ben bu sistemi kaldırım çöpe atim boşa bu kadar para verdik.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı