Şöyle ki çalışmayan parça sisteminizi emanet ettiğiniz kişinin yanlış işlem yapmasından kaynaklı olarak çalışmaz hale gelmiş. Bunu satın aldığınız firmada sorunlu parçayı gönderdiğiniz zaman anlayacaktır. Kendinizi boşa o duruma düşürmeyin diye söylüyorum. Adamlar üstlerine düşeni yapıp sağlam parça göndermişler size. Gerisi sizin sorumluluğunuzdaydı. Şimdi anladığım kadarıyla işlemci haricinde tüm parçalar sağlam diyorsunuz. Elinize sağlam bir sistem alın. Tek tek RAM-GPU-CPU-HDD-SSD bunların hepsini deneyin. Zaten sorunlu olan parça kendini ele verir bu şekilde yaparsanız. "O sıra dışarıdaydım ve adam sıvı soğutucuyu yanlış takarak, sistemin son halini gördükten sonra yanlış yaptığını da belirttim, sistemi başlattı. İlkten ekranda görüntü vardı ve Boot ekranı geldi. Ancak sıvı soğutucudaki fanın RGB ışığının yanmaması üzerine sistemi kapatıp tekrar açtı ve bu sefer ana karttan küçük bir kıvılcım çıktı. " sizin mevzu burada başlıyor. Şimdi emin misiniz yanlış bir kablolama yapıldığına? Neyi nereye taktı bir resim ile gösterebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.