Bu ay aşağıda yazdığım sistemi bitirmeyi düşünüyorum. Çoğu parçayı aldım ama kafamda soru işaretleri kaldı. Özellikle Z390 TUF Plus anakart yerine daha iyi bir şey tercih etse miydim diye düşünüyorum. İşlemciyi Turbo modda 4.9 GHz'de kullanacağım yani kafamda öyle uçuk O.C hayalleri yok. Ayrıca RTX 2080'in modelini de seçemedim. MSI Ventus veya ASUS Advanced Edition almayı düşünüyorum ama 2 fanlı olmaları biraz korkutuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
i7 9700K İşlemci
RTX 2080 Ekran kartı (Model belli değil)
16 GB (8X2) Corsair Vengeance Pro RGB 3200MHz RAM (Aldım)
Corsair H150I PRO Sıvı soğutma (Aldım)
250 GB Samsung Evo 860 + 500GB Samsung Evo 970 SSD (Aldım)
Çoğu güvenilir sitede stokta bulamadım bu modeli ama 5500 TL dediğiniz gibi gayet uygunmuş bu model için. Vatan'da KDV indirimi olduğu için bitmiş sanırım.
ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 A8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 A8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İzmir'den alabilirdim ama maalesef 22 Eylül'e kadar param çıkmıyor. Bir daha indirim yakalarsam büyük ihtimalle Asus ROG STRIX modelini alırım. Teşekkür ederim.
Anakartımı da iade edip Z390-E almaya karar verdim.