Gold sertifikalı olanlara bakman iyi olur diyecektim sen de öyle bir model atmışsın. Gold sertifikalılarda verimlilik en üst düzeyde olduğundan dolayı elektrik faturana bile az da olsa katkısı olur. Gönül rahatlığıyla alınabilir.
Gold sertifikalı olanlara bakman iyi olur diyecektim sen de öyle bir model atmışsın. Gold sertifikalılarda verimlilik en üst düzeyde olduğundan dolayı elektrik faturana bile az da olsa katkısı olur. Gönül rahatlığıyla alınabilir.
Ben corsair kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak bütçene göre başka marka seçebilirsin. Yalnız dediğim gibi iki adet 8 pin işlemci güç bağlantısı olmasına dikkat et
High Power 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ben corsair kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak bütçene göre başka marka seçebilirsin. Yalnız dediğim gibi iki adet 8 pin işlemci güç bağlantısı olmasına dikkat et
Hayır bu modelde de yalnızca bir adet 8 pin mevcut
CORSAIR RMx SERİSİ(2018) 750W 80PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hangi ilde yaşıyorsan en yakınındaki vatandan sipariş et mağazalar arası transfer yapıyorlar.
Senin sistemine de 750w yeterli olacaktır. Çünkü ben de 9700k ve 2080 ikilisini 750w güç kaynağı ile kullanıyorum ve herhangi bir yetersizliğini görmedim.