i7 9700K ve RTX 2080 Ti sistem toplama

Kardeşim intel al bulaşma AMD'ye 3 aydır kullanamıyordum şuan sistem açılmıyor donmalar kitlenmeler şuan boot etmiyor sistem kendini zar zor açıyorum ekran 1080p geçmiyor 720p sabit 30 kere format attım. Yarın hepsini garantiye yollacagim ürünlerin çıkabilir diyecek arkadaşlara da sosyal şuan AMD sikintilari ile dolu ve ne chipsetlerini çözebildiler ne stabilite her sene yeni işlemci çıkaracam diye işi berbat ettiler aynı FX serisi gibi bende zamanında intel vs AMD açtım herkes AMD önerdi şuan sıkıntımı çözen yok al intel stabil bir şekilde kullan ben para iadesi isteyeceğim olursa intel alacağım şahsen. Bu sorun için sağlam ekran kartını bile garantiye yolladim dusun .

10-20 fps senin için önemli deyilse geride kalsada kullanırsın o zaman

Böyle bir sistem diziyorsanız kasanın hava akışının iyi olmasına dikkat etmeniz gerek. Ön paneli kapalı bir kasa olmamalı. Mesh ızgaralı olmalı. Ciddi şekilde performansı etkiliyor. Biraz daha pahalıdır ama böyle bir sisteme H700İ, H500P Mesh, H500M gibi kasalar tercih edilmeli.

Ayrıca RTX 2080 Duke ve RTX 2080 Gaming X kullanmış biri olarak Duke'yi tavsiye etmem fazla ısınıyor Gaming X 'e göre

Amaç sadece oyun ise ve bütçe yeterli ise kesinlikle 9700K alınmalı. 3700X oyunlarda 9600K'nın gerisinde kalan bir işlemci. Oyun için F/P oranı çok kötü. Intel'in çipsetleri daha stabil.

Ryzen işlemcilerde sadece 3600'ü F/P olarak başarılı buluyorum.

Oyun için değerlendiriyorum. Render ya da yayın yapılacaksa alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…