Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #11 Vegas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmanızı öneririm hocam. Edit: Yanlış alıntı @IcootHARD
Vegas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmanızı öneririm hocam. Edit: Yanlış alıntı @IcootHARD
IcootHARD Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #12 Galaxes dedi: Yeni konu açmanızı öneririm hocam. Edit: Yanlış alıntı Genişletmek için tıkla... Yanlış değil hocam videoya bakacağım anlamında söyledim... Yeni konuyu ne için açmam gerekiyor ?
Galaxes dedi: Yeni konu açmanızı öneririm hocam. Edit: Yanlış alıntı Genişletmek için tıkla... Yanlış değil hocam videoya bakacağım anlamında söyledim... Yeni konuyu ne için açmam gerekiyor ?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #13 IcootHARD dedi: Yanlış değil hocam videoya bakacağım anlamında söyledim... Yeni konuyu ne için açmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SSD önerisi için hocam . Ben sizi alıntılayacaktım da başka arkadaşı alıntılamışım.
IcootHARD dedi: Yanlış değil hocam videoya bakacağım anlamında söyledim... Yeni konuyu ne için açmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SSD önerisi için hocam . Ben sizi alıntılayacaktım da başka arkadaşı alıntılamışım.