İşlemci yukseltmesi yapacagim için işlemci fiyatlarina bakiyordum. i7 9700K almak istedim ama i9 9900K ile pek fazla fiyat farki olmadigini gordum o yuzden kafamda soru isaret olustu. i3-i5-i7-i9 ifadeleri ne anlama geliyor ve i7 ile i9 arasinda cok buyuk fark olur mu? i7 9700K alacaksam da sivi sogutma gerekir mi?
İşlemci yukseltmesi yapacagim için işlemci fiyatlarina bakiyordum. i7 9700K almak istedim ama i9 9900K ile pek fazla fiyat farki olmadigini gordum o yuzden kafamda soru isaret olustu. i3-I5-I7-I9 ifadeleri ne anlama geliyor ve i7 ile i9 arasinda cok buyuk fark olur mu? i7 9700K alacaksam da sivi sogutma gerekir mi?
İşlemci yukseltmesi yapacagim için işlemci fiyatlarina bakiyordum. i7 9700K almak istedim ama i9 9900K ile pek fazla fiyat farki olmadigini gordum o yuzden kafamda soru isaret olustu. i3-I5-I7-I9 ifadeleri ne anlama geliyor ve i7 ile i9 arasinda cok buyuk fark olur mu? i7 9700K alacaksam da sivi sogutma gerekir mi?
Komik gelebilir ama anakartimi falan bilmiyorum RAM lerimin markasini SSD markasini hizini falan bilgim yok ben bilgisayari alirken butcem bu dedigimde git 6 saat sonra gel dediler oyle aldim nereden ogrenebilirim SS'sini atayım buraya
Komik gelebilir ama anakartimi falan bilmiyorum RAM lerimin markasini SSD markasini hizini falan bilgim yok ben bilgisayari alirken butcem bu dedigimde git 6 saat sonra gel dediler oyle aldim nereden ogrenebilirim SS'sini atayım buraya.