i7 9700KF sisteme ekran kartı önerisi

Syinex

Centipat
Selamlar arkadaşlar. Bu işlemciye darboğaz yapmayan ekran kartlarına nereden bakabilirim? Siz söyleyebilir misiniz? Bazı yerlerde Rtx 2070 Super takıyorlar. Bazı yerlerde Gtx 1650 takıyorlar.

İyi bir sistem kurmak istiyorum. Ekran kartı şimdilik oyunda oynatsın yeter yani. Counter Strike oynuyorum. Daha sonra daha iyi bir ekran kartı takarım.
O işlemci ucuza geldi ikinci el.

Son düzenleme:
Elinizdeki işlemci çoğu ekran kartına darboğaz yapmayacak güçtedir.
Öneri olarakta MSI Radeon rx5700 gaming x ekran kartını öneririm.

Elinizdeki işlemci çoğu ekran kartına darboğaz yapmayacak güçtedir.
Öneri olarakta MSI Radeon rx5700 gaming x ekran kartını öneririm.
Teşekkür ederim. Sağ olun. Şimdilik minimum ne takabilirim? Gtx 1660 super olur mu?

Şu an için idareten bir ekran kartı istiyorsanız GTX 1650 SUPER veya RX 570 alabilirsiniz. RTX 3000 serisi ekran kartları çıktıktan sonra yeni nesil bir ekran kartı almayı düşünebilirsiniz.
Rtx 3000 serisini destekler mi hocam? İyimiş.

3080i bilmem ama overclock ile 3070 sıkıntı çıkarmaz tahminimce

Evet destekler. İkinci el ekran kartlarını düşünürseniz daha ucuza GTX 1050 Ti alabilirsiniz.
Sağ olun. Bu forum çok iyi. Normal de ryzen sistem toplayacaktım ama bu işlemciyi tercih ettim. Sen bana bir sistem dizebilir misin? İşlemci i7 9700kf alınca z390 anakart olsun isterim. Ekran kartını darboğaz yapmayacak en ucuza alınıcak isterim (ikinci el olabilir). Ram ler hakkında kararsızım. İlerde rtx 3000 serisinden ekran kartı takacağım. Muhtemelen o zaman overclock yaparım. Soğutucu ne almalıyım. İler de upgrade yapacağım için kaç watt psu almalıyım. Harddisk wd blue 1 tb 7200rpm alıcağım. Ssd Samsung'un iyi bir modelini alacağım ya da wd blue modelini alacağım. Kasa cooler master mb520 almayı düşünüyorum.

Anakart Gigabyte Z390-M BIOS güncellemesi yapman gerekecek.
RAM 8 GB 3000MHz G.Skill Ripjaws V şimdilik 2 adet.
Ekran kartı olarak ikinci el veya sıfır keyfine kalmış RX570 ileride güncellersin.
SSD sana kalmış Samsung veya WD alabilirsin dediğin gibi.
Soğutucu olarak da Cooler Master Liquid ML240L RGB alabilirsin dediğin kasa ise gayet güzel.
PSU 650W Corsair VS650 ideal

Ben ikinci el ilanlarına bakıyorum. RX 570 700tl. Normal mi? Gigabyte z390-m ısınır mı? Msı z390 a pro max nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…