Selamlar,
Yakında dizüstü bilgisayar almak istiyorum yaklaşık bütçem 6.5K harita mühendisliği öğrencisiyim hem çizim, proje hem de oyun için dizüstü bilgisayar almak istiyorum fakat çok arada kaldım. Arada hem sizden de tavsiye almak istedim biliyorum 1650-1660 Ti arasında oldukça fark var ama aynı zamanda 1660 Ti ile Ryzen işlemciler darboğaz yapıyormuş yardımcı olursanız sevinirim.
Aceleniz yoksa kesinlikle yeni işlemcili laptopları bekleyin, Ryzen mobil platformda çok fazla ilerleme kaydetti gibi görünüyor, şimdiki işlemcileri ben de önermiyorum.
Bende monster kullanıcısıyım yerinde olsam mosnter alırdım. İ7 9750h gerçekten çok güçlü bir işlemci. Monsterin avantajlarından biride ömür boyu bakım olması. Monster al ve özelleştirme menüsünden 8 gb ram daha ekle.