Ekscalibur Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #11 delialioglu dedi: Evet yapın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı gerçekten teşekkür ederim ama pildeki performansı değiştirmem prize takılı laptopun hızını nasıl değiştirdi. Ekscalibur dedi: Eki Görüntüle 2106021 %5 olan yeri %100 yapayım mi? Tabii 1 saniye. Eki Görüntüle 2106024 Genişletmek için tıkla... Bir de buradan herhangi bir şeyi tiklemem FPS artışı yapar mı? veya işlemci ömrünü kısaltır mı bu işlem.
delialioglu dedi: Evet yapın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı gerçekten teşekkür ederim ama pildeki performansı değiştirmem prize takılı laptopun hızını nasıl değiştirdi. Ekscalibur dedi: Eki Görüntüle 2106021 %5 olan yeri %100 yapayım mi? Tabii 1 saniye. Eki Görüntüle 2106024 Genişletmek için tıkla... Bir de buradan herhangi bir şeyi tiklemem FPS artışı yapar mı? veya işlemci ömrünü kısaltır mı bu işlem.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 3 Şubat 2024 #12 Ekscalibur dedi: Eki Görüntüle 2106021 %5 olan yeri %100 yapayım mi? Tabii 1 saniye. Eki Görüntüle 2106024 Genişletmek için tıkla... 19W 89 derece. Rezalet. Throttle oluyor sistem, macun yenilemeniz lazım. Cihaz modeli nedir?
Ekscalibur dedi: Eki Görüntüle 2106021 %5 olan yeri %100 yapayım mi? Tabii 1 saniye. Eki Görüntüle 2106024 Genişletmek için tıkla... 19W 89 derece. Rezalet. Throttle oluyor sistem, macun yenilemeniz lazım. Cihaz modeli nedir?
kerem bilgin07 Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #13 Dikkat edin çok ısınabilir inşallah soğutmanız iyidir
Ekscalibur Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #14 Xevanior dedi: 19W 89 derece. Rezalet. Throttle yapıyor sistem, macun yenilemeniz lazım. Cihaz modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Excalibur G770. kerem bilgin07 dedi: Dikkat edin çok ısınabilir inşallah soğutmanız iyidir. Genişletmek için tıkla... Yani ısınma problemi çekmiyorum sanırım. Xevanior dedi: 19W 89 derece. Rezalet. Throttle oluyor sistem, macun yenilemeniz lazım. Cihaz modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Termal macun işlemi mi?
Xevanior dedi: 19W 89 derece. Rezalet. Throttle yapıyor sistem, macun yenilemeniz lazım. Cihaz modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Excalibur G770. kerem bilgin07 dedi: Dikkat edin çok ısınabilir inşallah soğutmanız iyidir. Genişletmek için tıkla... Yani ısınma problemi çekmiyorum sanırım. Xevanior dedi: 19W 89 derece. Rezalet. Throttle oluyor sistem, macun yenilemeniz lazım. Cihaz modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Termal macun işlemi mi?
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #15 Ekscalibur dedi: Eki Görüntüle 2106028 İşe yaradı gerçekten teşekkür ederim ama pildeki performansı değiştirmem prize takılı laptopun hızını nasıl değiştirdi. Bir de buradan herhangi bir şeyi tiklemem FPS artışı yapar mı? veya işlemci ömrünü kısaltır mı bu işlem. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi biraz fazla ısınmış ve yaptığınız işlem daha da ısınmasına neden olur, macun ve toz temiziği gelmiş.
Ekscalibur dedi: Eki Görüntüle 2106028 İşe yaradı gerçekten teşekkür ederim ama pildeki performansı değiştirmem prize takılı laptopun hızını nasıl değiştirdi. Bir de buradan herhangi bir şeyi tiklemem FPS artışı yapar mı? veya işlemci ömrünü kısaltır mı bu işlem. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi biraz fazla ısınmış ve yaptığınız işlem daha da ısınmasına neden olur, macun ve toz temiziği gelmiş.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 3 Şubat 2024 #16 Ekscalibur dedi: Excalibur G770. Yani ısınma problemi çekmiyorum sanırım. Termal macun işlemi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, termal macun yenilemeniz lazım önce. Limit varsa kaldıralım diyeceğim de değişiklik olmaz.
Ekscalibur dedi: Excalibur G770. Yani ısınma problemi çekmiyorum sanırım. Termal macun işlemi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, termal macun yenilemeniz lazım önce. Limit varsa kaldıralım diyeceğim de değişiklik olmaz.
Ekscalibur Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #17 delialioglu dedi: Arkadaşların dediği gibi biraz fazla ısınmış ve yaptığınız işlem daha da ısınmasına neden olur, macun ve toz temiziği gelmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım laptop bazen yüksek fan sesiyle çalışıyordu macun ve temizlikten sonra oda geçer mi? Xevanior dedi: Evet, termal macun yenilemeniz lazım önce. Limit varsa kaldıralım diyeceğim de daha kötü olur. Genişletmek için tıkla... Excalibura bakıma göndersem yaparlar mı sanırım ömür boyu bakımım var.
delialioglu dedi: Arkadaşların dediği gibi biraz fazla ısınmış ve yaptığınız işlem daha da ısınmasına neden olur, macun ve toz temiziği gelmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım laptop bazen yüksek fan sesiyle çalışıyordu macun ve temizlikten sonra oda geçer mi? Xevanior dedi: Evet, termal macun yenilemeniz lazım önce. Limit varsa kaldıralım diyeceğim de daha kötü olur. Genişletmek için tıkla... Excalibura bakıma göndersem yaparlar mı sanırım ömür boyu bakımım var.
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #18 Ekscalibur dedi: Anladım laptop bazen yüksek fan sesiyle çalışıyordu macun ve temizlikten sonra oda geçer mi? Genişletmek için tıkla... Evet tabiki sistem soğumak için daha yüksek RPM ile fan döndürüyor.
Ekscalibur dedi: Anladım laptop bazen yüksek fan sesiyle çalışıyordu macun ve temizlikten sonra oda geçer mi? Genişletmek için tıkla... Evet tabiki sistem soğumak için daha yüksek RPM ile fan döndürüyor.
kerem bilgin07 Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #19 Sıcaklık düşceği için fanda yavaşlayacaktır yani evet sesi azalır
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 3 Şubat 2024 #20 Ekscalibur dedi: Anladım laptop bazen yüksek fan sesiyle çalışıyordu macun ve temizlikten sonra oda geçer mi? Excalibura bakıma göndersem yaparlar mı sanırım ömür boyu bakımım var. Genişletmek için tıkla... Casper'in süreceği macun sizin işinizi görmez, kalitesiz oluyor genelde, cihazın da soğutması kuvvetli değil zaten. Kendiniz yenileyin macunu, kaliteli bir şeyler alın.
Ekscalibur dedi: Anladım laptop bazen yüksek fan sesiyle çalışıyordu macun ve temizlikten sonra oda geçer mi? Excalibura bakıma göndersem yaparlar mı sanırım ömür boyu bakımım var. Genişletmek için tıkla... Casper'in süreceği macun sizin işinizi görmez, kalitesiz oluyor genelde, cihazın da soğutması kuvvetli değil zaten. Kendiniz yenileyin macunu, kaliteli bir şeyler alın.