Merhabalar.
GTX 1660 Ti, 16 GB RAM, SSD, i7 9750H bir laptop sahibiyim. Sadece LoL oynarken bu sorun başıma geliyor. Oyunun hiç beklenmedik bir anında, başında, ortasında, sonunda, belli bir ayarı yok, bir anda bilgisayar tamamen kilitleniyor, mouse bile kıpırdamıyor. Sadece CTRL+alt+del işliyor ve orada da direkt oturumu ya da bilgisayarı kapatabiliyorum. Görev Yöneticisi'nden oyun falan da kapanmıyor bilgisayar tamamen kilit. Oyun oynarken ekran kartı 65-75 arası, işlemci ise 95 derece sabit sıcaklıkta. SSD 65 derece. İşlemciyi undervolt yaparak 75 derece bandına çektim fakat değişen bir şey olmadı. Oyunu sildim tekrar yükledim, Hextech repair Tools denedim, arka planda açık ve çakışabilecek programları kapatmayı denedim, olmadı. Daha önce bu sorunla karşılaşan veya çözüm hakkında bir bilgisi olan var mı? Bunu çözmeye çalışırken de uzun süre oynarken, 5. ya da 6. oyunlarda FPS'im 40-45'lere kadar düşüyor ve PC yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Çift fanlı bir dizüstü kullanıyorum, thermal pedler ve macun yeni değişmiş. Temizliği de yapılmış durumda.