i7 9750H sistem yük altında bilgisayar kapanıyor

260112

Kilopat
Makaleler
2
Oyuna giriyorum azıcık yük binince direk bilgisayar kapanıyor. Fişi takıp çıkarmadan tekrar açılmıyor kendini korumaya alıyor sanki. Sebebi sizce ne olabilir? Şarj aleti orijinal ve pili ölü durumda.
Laptop: ASUS X571.
İşlemci: i7 9750H.
Ekran kartı: GTX1650.
PSU(şarj aleti): 150W orijinal kutudan çıkan şarj aleti.

Undervolt yapabilirsin, ThrottleStop indir ve FIVR sekmesini SS at.

Öncelikle BIOS üzerinden Intel virtualization ayarını kapatmanız lazım yoksa değerler işlenmez. 35W 80 derecelerde undervolt yapmadan önce macun değişsen çok daha iyi olur bu arada.

Undervolt yapmayı düşünmüyordum. Bilgisayara MX-6 sürmüştüm 2 ay önce filan. CP2077 üstüne Witcher 3 Next gen bitirdim 95-98 derece ile bir sıkıntı oluşmamıştı. Bu sorun yeni çıktı acaba pil yüzünden mi yapıyor?

Hayır 100 dereceyi görüyor işlemcin kendini kapıyor sonrasında, başka bir macun kullan ve kullandıktan sonra haber ver undervolt yapalım .

Hayır 100 dereceyi görüyor işlemcin kendini kapıyor sonrasında, başka bir macun kullan ve kullandıktan sonra haber ver undervolt yapalım .

Hemen deneyeceğim 100 dereceyi görüyor mu diye. Bakalım kaç dereceye çıkacak. Teşekkürler yardımınız için.

Hemen deneyeceğim 100 dereceyi görüyor mu diye. Bakalım kaç dereceye çıkacak. Teşekkürler yardımınız için.

BD Prochot ve offset yüzünden 94 üstünü hızlıca geçemiyor zamanla kapıyor. Onlar kalksa cihaz sıcaktan açılmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…