FPS'i falan bırakın da, elimin altında 9750H varsa ve bileklerime kadar yanmıyorsam ben oyun oynuyorum demem. 90 dereceyi rahat görüyorsunuzdur, değil mi?
FPS'i falan bırakın da, elimin altında 9750H varsa ve bileklerime kadar yanmıyorsam ben oyun oynuyorum demem. 90 dereceyi rahat görüyorsunuzdur, değil mi?
Hocam undervolt yaptım. PUBG Lite'da 80 üstüne çıkmıyor. CS:GO'da da aynısı. Ama undervolttan önce fanlar uçak moduna geçmesine rağmen 90 dereceyi çok rahat görüyordu.
Hocam undervolt yaptım. PUBG Lite'da 80 üstüne çıkmıyor. CS:GO'da da aynısı. Ama undervolttan önce fanlar uçak moduna geçmesine rağmen 90 dereceyi çok rahat görüyordu.
i7 9750H ve GTX 1650 donanımlarına sahip Monster laptopum var, aşağıdaki videoda geçen adımları uyguladım ve işlemcide gözle görülür bir sıcaklık düşüşü tespit ettim. Performansta da çok fazla bir düşüş yaşanmadı, ama tam ayarı bulana kadar mavi ekran yiyebilirsiniz. Altında da ekstra bir laptop soğutucu kullanıyorum, yük altında genel olarak 80 dereceyi geçmiyor.
Hatta Dishonored 1 ve League of Legends gibi grafik olarak küçük çapta olan oyunlarda bile 60-70 dereceyi geçmiyor.