i7 9750H XTU Benchmark'ta 2186 Puan Çok mu Düşük?

Goffu_Gti

Kilopat
Kendimi rezil etmekten korkuyorum ama Monster Tulpar T5 v19.1 laptopumu ısındığı ve performans kaybı olduğu için undervolt etmek istedim. Böyle işlerden çok anlamam ama merak ediyorum, XTU benchmark sonucu 2186 mark acaba çok düşük mü? Tecrübeli olanlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi rezil etmekten korkuyorum ama Monster Tulpar T5 v19.1 laptopumu ısındığı ve performans kaybı olduğu için undervolt etmek istedim. Böyle işlerden çok anlamam ama merak ediyorum, XTU benchmark sonucu 2186 mark acaba çok düşük mü? Tecrübeli olanlar yardım ederse sevinirim.
Hocam konuyu tam bilmiyorum. O işlemciye hakim değilim ama öğrenmenin yolu bir şeyleri denemektir diye düşünüyorum. Bir şeyleri yanlış yapmadan doğrusunu bulamazsınız. Rezil olmak bence hiç bir şeyi deneyecek cesareti kendinde bulamayıp, deneyenlere boş laf atmaktır benim gözümde.

Hocam girdiğiniz sitenin amacı soru sorup cevabını almaktır. Hiç bilmediğiniz şeyi sorup cevabını almakta en doğal hakkınızdır. Bu yüzden rezil olmazsınız tam tersine sorununuzu giderip kendinize bir bilgi katarsınız. İşlemci performansı olarak https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-9750H-Processor-Benchmarks-and-Specs.416733.0.html sitesine gidip performanslarını kıyasşayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı