i7 990x OC ile GTX 1080 darboğaz yapar mı?

Darboğaz yapacağını sanmıyorum. O soketin en güçlü işlemcisidir kendisi. Monitörünüz 2K çözünürlüğe sahiptir umarım.
Ben şu an para biriktiriyorum ve garanti 2k bir monitör alacağım amacım biraz proje odaklı eski işlemci alıp oc etmek beni kendine çekiyor ve oldum olalı extreme serisi işlemcileri sevmişimdir zaten kaç sene önce 7.1 ghz oc edildiğini görmüşdüm ama nasip olmadı şimdi yaza kadar projeyi düşünüp parçaları yavaş yavaş alacağım eğer biraz daha para biriktirirsem 3.nesil extreme alacağım.

GTX 1080 Ti taksanız dahi darboğaz yapmaz. Eğer i7 990x'i daha almadıysanız önerim W3680'dir. 1366 soketin en F/P ürünüdür kendisi. i7 990x çok faiş fiyatlara satılıyor. @whitewine arkadaşımız W3680 ile testler yapmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı