T ThatCraigFellow0 Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2 26 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar bana PC toplar mısınız? i7 işlemcili ASUS ROG STRIX flare klavyeli ASUS ROG gladius II Origin FPS mouselu ASUS TUF Gaming H7 yellow kulaklı bir PC toplar mısınız bana? Kasa SS attığım gibi böyle olsun:
Merhaba arkadaşlar bana PC toplar mısınız? i7 işlemcili ASUS ROG STRIX flare klavyeli ASUS ROG gladius II Origin FPS mouselu ASUS TUF Gaming H7 yellow kulaklı bir PC toplar mısınız bana? Kasa SS attığım gibi böyle olsun:
mstrfnd Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 256 26 Mayıs 2020 #2 Ekipmanları ve kasayı yazmışsın zaten karar vermişsin. Onlar haricinde ne kadar bütçen olduğunu yazman lazım
Ekipmanları ve kasayı yazmışsın zaten karar vermişsin. Onlar haricinde ne kadar bütçen olduğunu yazman lazım
T ThatCraigFellow0 Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2 26 Mayıs 2020 #3 Hocam Olmadıysa bu olur mu: Ya da bu nasıl: Ya da başka rgb kasa önerir misiniz? bütçem 60.000 tl mstrfnd dedi: Ekipmanları ve kasayı yazmışsın zaten karar vermişsin. Onlar haricinde ne kadar bütçen olduğunu yazman lazım Genişletmek için tıkla... hocam o kasayı beğenmedim kasa bu olsun: Bir pc toplama sihirbazı olarak linki bana verin Son düzenleme: 26 Mayıs 2020
Hocam Olmadıysa bu olur mu: Ya da bu nasıl: Ya da başka rgb kasa önerir misiniz? bütçem 60.000 tl mstrfnd dedi: Ekipmanları ve kasayı yazmışsın zaten karar vermişsin. Onlar haricinde ne kadar bütçen olduğunu yazman lazım Genişletmek için tıkla... hocam o kasayı beğenmedim kasa bu olsun: Bir pc toplama sihirbazı olarak linki bana verin