H howth Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 10 23 Temmuz 2023 #11 kite ata ata kesti dedi: Ekran kartı markası sizin tercihiniz. El ile toplamaya kalksanız ekran kartı kendi başına minimum 13 14K'ya gelecek zaten. Almışken artık yeni nesil ekran kartı almak daha iyi. DLSS 3, frame generation var 4000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Peki bu kasalar genshin gibi oyunları son kalitede kaldırır mı? Bu da son sorum çok çok teşekkür ederim.
kite ata ata kesti dedi: Ekran kartı markası sizin tercihiniz. El ile toplamaya kalksanız ekran kartı kendi başına minimum 13 14K'ya gelecek zaten. Almışken artık yeni nesil ekran kartı almak daha iyi. DLSS 3, frame generation var 4000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Peki bu kasalar genshin gibi oyunları son kalitede kaldırır mı? Bu da son sorum çok çok teşekkür ederim.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 23 Temmuz 2023 #12 howth dedi: Peki bu kasalar genshin gibi oyunları son kalitede kaldırır mı? Bu da son sorum çok çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tabiki. Genshin orta düzey kartlar bile full grafikte açıyor hocam.
howth dedi: Peki bu kasalar genshin gibi oyunları son kalitede kaldırır mı? Bu da son sorum çok çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tabiki. Genshin orta düzey kartlar bile full grafikte açıyor hocam.
H howth Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 10 23 Temmuz 2023 #13 kite ata ata kesti dedi: Tabiki. Genshin orta düzey kartlar bile full grafikte açıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun cansınız.
kite ata ata kesti dedi: Tabiki. Genshin orta düzey kartlar bile full grafikte açıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun cansınız.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 23 Temmuz 2023 #14 howth dedi: Hocam çok sağolun cansınız. Genişletmek için tıkla... Yardım edebildiysem ne mutlu bana. İyi günler dilerim.
howth dedi: Hocam çok sağolun cansınız. Genişletmek için tıkla... Yardım edebildiysem ne mutlu bana. İyi günler dilerim.